Microsoft Office 365 voor bedrijven: altijd en overal samenwerken

Thomas Kool

IT Business Consultant

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Thomas Kool

IT Business Consultant

Teamwerk beheren met Microsoft 365 Business: de voordelen op een rij

Zoek je een volledige, intelligente oplossing waarmee al je medewerkers op een veilige, creatieve manier kunnen samenwerken? Dan is Microsoft Office 365 Business iets voor jou. Naast de basic Microsoft Office-applicaties, zoals Outlook, Word, Excel en Powerpoint, biedt deze versie van Microsoft Office 365 voor bedrijven toepassingen als OneDrive en SharePoint. Heb je cloudopslag nodig? Ook daar kun je op rekenen. Gebruikers kunnen bestanden gemakkelijk opslaan en delen met collega’s. Daarnaast krijg je toegang tot Microsoft Teams, dat online vergaderingen en communicatie op afstand mogelijk maakt.

Efficiënt samenwerken met Microsoft Teams en andere apps

Microsoft 365 voor bedrijven is een totaalpakket dat efficiënt (samen)werken via de cloud faciliteert. Met Microsoft Teams en andere handige apps vergaderen en communiceren gebruikers zonder fysiek te hoeven samenkomen.

Ongestoord werken door een geavanceerde beveiliging

Bestanden opslaan, documenten delen, e-mailbijlagen in de zakelijke e-mail openen: met Microsoft 365 Business verrichten medewerkers hun taken vanaf iedere locatie en vanaf elk apparaat onder strike beveiliging. Op de desktop- én mobiele versies zijn alle klant- en bedrijfsgegevens uitstekend beveiligd om jouw organisatie zo goed mogelijk te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen en cyberaanvallen.

MostWare: je deskundige gids in het Microsoft-bos

Zóveel bomen. Waar is het bos?

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar voor Microsoft Office 365 Business. Welke variant je ook kiest, er zitten standaard tientallen producten inbegrepen in je abonnement. Krijg je nu al last van keuzestress? Wil je alle vinkjes gewoon maar aanzetten om hiervan af te zijn? Dat kún je doen, maar constructief is anders.

Als je samenwerkt met MostWare, navigeren we samen door het Microsoft-bos. Wij fungeren als je kompas. Zo zie je door de bomen (tools) het bos (de combinatie van tools waarmee jouw organisatie écht slimmer werkt).

Microsoft Office 365 inzetten voor je bedrijf: waarom kiezen voor MostWare?

Dicht bij de bron, bij de tijd en bij de les

Als direct partner van Microsoft kunnen wij gunstige tarieven bieden, omdat we licenties rechtstreeks inkopen. Ook profiteer je van premier support: we hebben harde SLA-afspraken met Microsoft en bespreken supportkwesties direct met de juiste Microsoft-teams.

Daarnaast behoren wij altijd tot de eersten die op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en kersverse technologieën kunnen testen. Ook nemen we deel aan partnerconferenties om bij de tijd én bij de les te blijven.

Jouw ‘Office’ (365), jouw keuze

Een dure eenmalige aanschaf en implementatie vermijd je sowieso, omdat je Microsoft Office 365 op abonnementsbasis afneemt. Wélk abonnement je kiest, is helemaal aan jou (indien gewenst dienen we je uiteraard graag van advies!).

Heb je naast een licentie ook managed services nodig? Als innovatieve managed services provider bieden wij een complete dienstverlening. Maar als je enkel een betrouwbare partij zoekt waarbij je Microsoft Office 365 wilt afnemen, kan dit ook. De keuze is aan jou.

Kleiner is fijner (want: specialistisch en persoonlijk)

MostWare is niet de grootste partij. Wij hebben er bewust voor gekozen om geen urenfabriek, maar een kennishuis te zijn. Bij ons werk je samen met een specialist die zich helemaal in jouw organisatie verdiept. En je communiceert zoveel mogelijk met dezelfde mensen binnen MostWare. Onze visie? ‘Kleiner is fijner.’

Meer weten of direct aan de slag met Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 voor bedrijven is hét fundament voor modern werken. Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen? Daar helpen wij je graag mee. Op een efficiënte, snelle en transparante manier. Neem gerust contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Lees meer