Van IT-beheer naar
businessversneller.

Voelt IT-beheer meer als een noodzakelijk kwaad dan als een wendbare businessversneller? Wij geven je grip, overzicht en richting om vol zelfvertrouwen de digitale transformatie tegemoet te gaan.

Hugo Koren

IT Architect

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Hugo Koren

IT Architect

Managed Services
voor organisaties met lef.
Kijk verder, bereik meer

Hoe groot of klein je organisatie ook is, IT is veel meer dan een server en een aantal laptops of computers. Het is een complexe omgeving van hardware, software, netwerken, applicaties, bedrijfsprocessen en data. Een omgeving die goed onderhouden en gemanaged moet worden. Dit kun je zelf doen, maar ook uitbesteden in de vorm van Managed Services.

IT-beheer uitbesteden, waarom?
Jouw voordelen op een rijtje

De juiste focus creëren

Met het MITS-programma sla je twee vliegen in een klap. Je IT-omgeving is in vertrouwde handen, zodat jij je kunt focussen op de kernactiviteiten van je organisatie en tegelijkertijd profiteer je van een strategisch partnerschap richting een digitale transformatie.

Risico’s beperken en kansen grijpen

Door IT in te zetten als businessversneller gaat je hele organisatie efficiënter werken en kunnen innovaties sneller naar de markt gebracht worden. Bovendien heb je meer grip op mogelijke risico’s in je bedrijfsvoering, zodat je kosten en mogelijke schade kunt voorkomen.

Een compleet IT-team voor een vast bedrag

Haal een compleet team aan specialisten in huis voor een vast bedrag per maand. Van technische specialisten voor de dagelijkse IT-support tot een IT Business Strateeg, Technical Accountmanager, IT Architect en Security Officer.

Productievere medewerkers

Jouw IT-omgeving is niet langer een vertragende factor of noodzakelijk kwaad. De infrastructuur, software en applicaties zijn volledig up-to-date en met inspirerende trainingstoepassingen beschikken medewerkers over alle middelen om hun werk nóg beter uit te voeren.

Beter worden met Managed Services

Grip op jouw IT

Samen brengen we de hele IT-omgeving in kaart en de basis op orde. Je kunt hierbij denken aan:

 • Updates doorvoeren waar nodig
 • Producten en licenties inventariseren
 • Inrichten van monitoring en incidentmanagement
 • Inrichten leerplatform
 • Zorgen voor een correctie documentatie

Managed IT services

Met IT-beheer regelen wij de technische aspecten en ondersteuning van jullie IT-infrastructuur. Hieronder valt:

 • Monitoring en onderhoud
 • Oplossen van storingen en incidenten
 • Zorgen voor een correcte back-up en recovery
 • Maandelijkse rapportages en adviezen

Strategische roadmap

Onze IT Business Strateeg helpt bij het opstellen van de strategische roadmap met aandacht voor:

 • Beoordeling van de IT-omgeving o.b.v. vastgestelde standaarden
 • IT als onderdeel van de bedrijfsstrategie
 • Risico- en impactanalyses
 • Langetermijnplanning inclusief begrotingen

Managed Services bij MostWare
Waarom wij het anders doen.

Elke dag weer wil je de dingen slimmer en beter doen dan gisteren. Om je klanten, opdrachtgevers of cliënten te verrassen en verwachtingen te overtreffen. Alleen zo blijf je relevant en onderscheidend in de markt. Dat je daarbij niet zonder IT kan, spreekt voor zich. Toch heb je soms het gevoel dat er meer inzit dan je er nu uithaalt. Dat klopt! Bij MostWare laten we je graag zien hoe je van jouw IT-omgeving een businessversneller kunt maken.

Eerlijkheid

Bij MostWare staat eerlijkheid op één. Meteen vanaf het begin zal je dat bij ons merken. We geven je een eerlijk advies, we draaien er niet om heen. Zo zijn we soms ‘pijnlijk’ eerlijk en is het een advies wat je misschien niet had verwacht. Maar we vinden het belangrijk dat jij precies weet hoe het ervoor staat. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Betrokkenheid

Heb je support nodig? Bij ons ben je geen nummertje, we proberen je meteen te helpen. Klant is letterlijk koning, het klinkt cliché maar we vinden het belangrijk dat elke klant de aandacht verdient die hij nodig heeft. We zijn een klein team dus binnen no-time weet jij wie je moet inschakelen. We houden van korte lijntjes dus je kunt ons allemaal gewoon bellen, mailen, appen of wat dan ook.

Transparantie

Je weet precies waar je aan toe bent. We spelen open kaart en we hebben niks te verbergen. Aan het eind van de maand weet je precies wat we gedaan hebben. Ook over prijzen doen we niet geheimzinnig. Alleen op deze manier denken wij dat het werkt tussen twee partijen.

Kwaliteit

Én we vinden het belangrijk dat we kwaliteit leveren aan onze klanten. We hebben een klein team, maar onze medewerkers zijn hoogopgeleid en hebben al veel ervaring in het vak. We stellen dan ook hoge eisen zodat jij hiervan kan profiteren.

IT beheer uitbesteden, waarom?
Jouw voordelen op een rijtje

Ga altijd uit van je eigen visie, missie en strategie. Klinkt logisch. Toch nemen veel organisaties bij de overstap naar een (nieuwe) Managed Services provider het aanbod als uitgangspunt zonder zich eerst te verdiepen in de vraag. Zonde, want daarmee is het een stuk lastiger te ontdekken welke vorm van Managed Services nu echt bij jouw organisatie past. Verschillende factoren spelen hierbij een belangrijke rol, denk bijvoorbeeld aan de:

 1. Actuele staat van je IT-omgeving en je wensen voor de toekomst.
 2. Onderdelen en complexiteit van het beheer.
 3. Impact de je IT-omgeving heeft op de continuïteit van je business.
 4. Langetermijn visie en strategie van je organisatie

Neem je al deze facetten mee in je overweging, dan ben je beter in staat om de randvoorwaarden te formuleren waaraan Managed Services voor jouw organisatie moet voldoen. De ene organisatie is immers de andere niet. Misschien wil je bepaalde zaken in eigen beheer houden of heb je juist ondersteuning nodig bij de overstap naar de cloud. Wat je situatie ook is, in MostWare vind je een partner die met je meedenkt en je helpt richting jouw digitale transformatie. Met Managed Services voor organisaties die verder durven kijken.

De vier succesfactoren

Deze vier onderdelen vormen samen ons MITS-programma. Managed Services, maar dan slimmer, beter en leuker.

IT-beheer

De basis
Vertel meer

Dit zijn onze
experts op dit gebied:

Jouw IT Business Strateeg

De sleutel naar succes
Vertel meer

Dit zijn onze
experts op dit gebied:

Security

Een absolute must-have
Vertel meer

Dit zijn onze
experts op dit gebied:

Blijvend Leren

Het geheime wapen
Vertel meer

Dit zijn onze
experts op dit gebied:

Veelgestelde vragen

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag?

 1. Ik heb al een IT-leverancier, moet ik volledig overstappen?

  Je bent uiteraard meer dan welkom als klant voor al jouw IT-beheer, maar je kan ons prima inzetten als de specialist voor een Zero Touchconfiguratie, om het traject naar Modern Werken goed te begeleiden waarin veel aandacht is voor de mens of bijvoorbeeld om alle security-zaken op een onafhankelijke manier goed te regelen.

 2. Medewerkers via een webinar trainen, krijgen ze dat wel voldoende kennis mee?

  Afhankelijk van de kennisbehoefte kan alleen een webinar al voldoende zijn. Vaak combineren we een webinar met opgeleide key-users op de werkvloer, of gepersonaliseerde trainingen voor medewerkers die het nodig hebben.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager