In 8 stappen naar modern werken

Whitepaper
#test

Thomas Kool

IT Business Consultant

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Thomas Kool

IT Business Consultant

Een moderne werkplek, dat is altijd en overal veilig (samen)werken met jouw favoriete device. De meeste organisaties werken al met cloud-software, maar een volledige moderne werkplek is voor veel organisaties nog een brug te ver. Want voor zo’n complete ommezwaai leg je veel druk op de IT-afdeling, of niet? Veel organisaties denken dat een digitale werkplek een alles-of-niets verhaal is, het moet in één keer gebeuren en we willen een werkplek met alle toeters en bellen. Toch is een geleidelijke reis naar zo’n moderne werkplek helemaal niet zo gek en bij veel bedrijven zelfs aan te raden. Volg de 8 stappen uit deze whitepaper en je weet zeker dat je niets over het hoofd ziet!

Download de whitepaper

Waarom een moderne werkplek?

Waarom zoveel aandacht voor de overgang van een traditionele werkplek naar een moderne en digitale werkplek? Eén van de drijfveren is de verwachting van medewerkers. In ons dagelijks leven zijn we inmiddels zo gewend geraakt aan de gemakken van onze smartphone en de cloud. Denk maar aan de populaire streamingdiensten of de mogelijkheid om zowat alles te regelen met een paar swipes. Die flexibiliteit verwachten we ook op onze werkplek. Een vergadering voorbereiden in de trein, online vergaderen met collega’s aan de andere kant van de wereld, dat moet toch gewoon kunnen?!

In 8 stappen naar een digitale werkplek

Belangrijk in dit hele traject is de aandacht voor zowel de techniek als het menselijke aspect van zo’n digitale werkplek. Weet je namelijk niet hoe mensen werken, waarom ze zo werken en hoe ze denken slimmer en beter te kunnen werken, dan kan je ook geen moderne werkplek voor ze inrichten. Maak alvast kort kennis met de eerste 4 stappen die jouw transitie naar modern werken eenvoudiger maken:
  1. Inventarisatie huidige IT-infrastructuur
  2. Inventarisatie wensen en behoeften medewerkers
  3. Creëer een centrale plek voor alle bestanden
  4. Regel de juiste licenties; van smartphone tot pc

Hoe gaat het verder?

Download deze handige whitepaper en bekijk hoe het traject verder verloopt. Dankzij deze gefaseerde uitrol hoef je helemaal niet binnen de 2 maanden volledig digitaal te werken. Je pakt het stap voor stap aan en kiest de tools die bij jouw bedrijf passen. Want modern werken is voor ieder bedrijf anders!

Ook de moeite waard:

Zero Trust: jouw persoonlijke bodyguard op het internet

Whitepaper
Lees verder

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager