Grip op je taken met Office 365

Whitepaper

Thomas Kool

IT Business Consultant

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Thomas Kool

IT Business Consultant

Onze werkagenda’s staan vol met taken, herinneringen en Teams-vergaderingen. We krijgen een eindeloze stroom aan e-mails in onze mailboxen, worden om de haverklap gebeld of geappt en er is altijd wel een notificatie van een chatprogramma dat onze aandacht probeert te krijgen. En dan hebben we het alleen nog maar over jouw werkagenda… Het lijkt erop dat we de hele dag achter de feiten aanlopen. Dit zorgt voor stress en heeft een negatieve invloed op onze efficiëntie. Hoe krijg je weer grip op jouw taken? Hoe krijg je overzicht op jouw werk (en leven)? By Getting Things Done, Office 365-style.

Download de whitepaper

Getting Things Done in een nieuw jasje

Waarschijnlijk gaat er een belletje rinkelen wanneer we het hebben over de productiviteitsmethode Getting Things Done van David Allen. De filosofie van Getting Things Done is dat je veel effectiever en productiever bent als je je hoofd leegmaakt en alle taken en projecten vastlegt in een extern medium. Je hoeft helemaal niet bezig te zijn met het onthouden van wat je moet doen, je focus ligt op het uitvoeren van die taak. De experts van MostWare zagen een directe link met de mogelijkheden van Office 365 en koppelden Getting Things Done aan de tools binnen Office 365. Ze laten in deze praktische gids zien hoe je met behulp van technologie jouw hoofd vrijmaakt en zo weer grip krijgt op jouw werk en leven.

Wat komt aan bod in deze whitepaper?

Deze whitepaper helpt je op een eenvoudige en snelle manier bij het opruimen van jouw hoofd. Want net zoals bij een harde schijf zal je trager werken en minder goed presteren als de schijf vol is. In deze whitepaper vind je onder andere:
  • 6 stappen om meer grip te krijgen op je taken
  • Concrete Office 365-toepassingen die je hierbij helpen
  • Voordelen van werken volgens de Grip op je Taken-visie
Lijkt het jou ook wel wat, zo’n gevoel van rust en focus? Wil jij ook meer grip op jouw taken? Ga dan aan de slag met de tips en tricks uit deze whitepaper en gun jezelf een permanent vakantiegevoel!

Ook de moeite waard:

Zero Trust: jouw persoonlijke bodyguard op het internet

Whitepaper
Lees verder

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager