CaseWare & MostWare

Infrastructuur
#Azure
#Infrastructuur

Leestijd: 5 minuten leestijd

Case

Danny Grotenhuis

Systeembeheerder

Op ons algemene nummer
+31 (0)
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)

Danny Grotenhuis

Systeembeheerder

Met een Proof of Concept toonde Danny aan dat de synergie tussen Citrix en Microsoft Azure niet alleen voldeed aan de randvoorwaarden van CaseWare, maar ook meerwaarde bood voor hun dienstverlening.

Samen sterker, beter én sneller

CaseWare biedt softwareoplossingen voor accountantskantoren en bedrijven. Fabian Dutrieux, technical consultant bij CaseWare: “Wij faciliteren met onze applicaties alle processen rondom rapportage, controle en dossiervorming. Gebruiksvriendelijke software die accountants en financieel experts in staat stelt om hun werk efficiënt en goed te doen. Een belangrijke voorwaarde is dan ook dat ons cloud-platform veilig, schaalbaar en gebruiksvriendelijk is.” Die randvoorwaarden legde Fabian bij MostWare neer toen bekend werd dat het vorige platform niet langer door Microsoft ondersteund zou worden en er dus naar een nieuwe oplossing gezocht moest worden

Proof of Concept voor synergie tussen Citrix en Microsoft Azure

“Microsoft wees ons op de mogelijkheden die de samenwerking met Citrix bood. Omdat wij zelf geen tijd hadden om ons hierin te verdiepen, wilden we dit bij een expert neerleggen. Zodoende schakelden we de hulp van MostWare in.” Na een uitgebreide inventarisatie van de wensen en mogelijkheden, durfde Danny het wel aan om een Proof of Concept te realiseren. Danny: “Met de Proof of Concept wilden we aantonen dat de synergie tussen Citrix en Microsoft Azure niet alleen voldeed aan de randvoorwaarden van CaseWare, maar ook meerwaarde bood voor hun dienstverlening.” Met andere woorden: het nieuwe platform moest het vorige platform vervangen maar ook verbeteren, zodat CaseWare klaar was voor de toekomst.

Van Proof of Concept naar daadwerkelijke implementatie

Fabian is zeer tevreden over de manier waarop de Proof of Concept en later de daadwerkelijke implementatie tot stand zijn gekomen. “Door samen te werken volgens de scrum-methode waren de lijnen zeer kort en konden we snel stappen maken. Dit was een hele prettige manier van samenwerken. Op deze manier konden we onze krachten – en vooral kennis – bundelen om snel tot een optimaal resultaat te komen.” Na een succesvolle Proof of Concept kon binnen afzienbare tijd de definitieve versie gebouwd en geïmplementeerd worden. Danny: “Natuurlijk stonden wij ook tijdens de livegang paraat om bij te springen als dat nodig was.” Dit was gelukkig niet nodig en inmiddels is de oplossing naar volle tevredenheid in gebruik.

“Door samen te werken volgens de scrum-methode waren de lijnen zeer kort en konden we snel stappen maken”

Citrix XenApp Essentials met de gebruiksvriendelijkheid van Microsoft Azure RemoteApp

Aan alle randvoorwaarden die CaseWare voorafgaand aan het project had gedefinieerd is ruimschoots voldaan. Het nieuwe platform combineert de kracht en flexibiliteit van Citrix XenApp Essentials met de gebruiksvriendelijkheid van Microsoft Azure RemoteApp. Fabian: “Het is een stuk beter te beheren dan de vorige omgeving waardoor we onze klanten nóg beter kunnen bedienen. Ook de user experience voor onze klanten is erop vooruitgegaan.” In de tussentijd is het aantal klanten van CaseWare bovendien verdubbeld. We kunnen dus wel stellen dat het met de schaalbaarheid ook goed zit.

“Het is een stuk beter te beheren dan de oude omgeving waardoor we onze klanten nóg beter kunnen bedienen. Ook de user experience voor onze klanten is erop vooruitgegaan.”

Samenwerking smaakt naar meer

Niet alleen is CaseWare zeer tevreden over de uiteindelijke oplossing, ook de samenwerking met MostWare smaakte naar meer. Sterker nog, deze samenwerking heeft geresulteerd in een vervolgproject en diverse inspiratiesessies. “Ik zou MostWare willen aanraden aan andere organisaties die voor een vergelijkbaar traject staan. Danny en zijn collega’s hebben veel kennis in huis en combineren dat met een goede communicatie, waardoor je verzekerd bent van een oplossing die perfect aansluit bij je wensen.”

“Ik zou MostWare zeker aanraden aan andere organisaties die voor een vergelijkbaar traject staan”

Veelgestelde vragen

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag?

  1. Wat doet het met de gebruikerservaring? Is echt sneller én beter werken

    Doordat je in Azure eenvoudig kunt opschalen op performance beleef je een fijne gebruikerservaring.

  2. Waarom kiezen voor Citrix Xenapp Essentials en Microsoft Azure RemoteApp?

    Al 20 jaar werken deze fabrikanten met elkaar samen en willen het best of both worlds laten beleven aan de gebruiker

  3. Ben je verplicht Microsoft Office365 af te nemen voor het gebruik in Microsoft Azure?

    Nee hoor, dat kun je gewoon los afnemen als je dat liever wil.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager