Ontgrendel groei. Haal IT vanuit de schaduw in de spotlights

Blogs

26 juli 2023

Leestijd: 5 minuten leestijd

Blog

In een wereld die steeds meer gedreven wordt door technologie, is het bijna ondenkbaar dat IT nog steeds wordt gezien als een kostenpost. Dennis Schellekens, brandmanager bij MostWare, vind het zo zoetjes aan weleens tijd dat we onze kijk op IT heroverwegen en de IT-medewerkers zien voor wat ze werkelijk zijn: de helden van de moderne bedrijfswereld. De langharige, zwijgende en pizza-etende nerd van ooit heeft plaatsgemaakt voor een vooruitstrevende professional. Een professional die verdraaid goed weet dat IT het verschil maakt en – als het goed is – je strategie ondersteunt en versnelt.

Van ondersteunende rol naar strategische partner

De perceptie van IT als kostenpost komt nog uit een tijd waarin IT vooral draaide om het onderhouden van hardware en het oplossen van technische problemen. Die tijd ligt inmiddels ver achter ons en vandaag de dag neemt IT een veel strategischer positie in. Als ik kijk naar de IT-professionals bij MostWare, zie ik echte strategische partners en innovators. Ze ondersteunen organisaties bij het ontsluiten van hun volledige potentieel. We hebben een cultuur gecreëerd waarin we onze IT-professionals aanmoedigen om creatief te denken, te innoveren en oplossingen te vinden voor complexe zakelijke uitdagingen. Als je verantwoordelijk bent voor een organisatie, weet je hoe belangrijk het is om met de tijd mee te gaan en innovatieve oplossingen te vinden. Maar misschien vind je het nog lastig om het idee van IT als – noodzakelijke – kostenpost los te laten.

Technologie als investering

Probeer het toch eens om te draaien. Wat als je technologie ziet als een onmisbare schakel voor bedrijfsgroei en als een investering die je een enorm rendement gaat opleveren? Neem je klantenservice eens als voorbeeld. Zonder technologie kan je klantenserviceteam verdrinken in de hoeveelheid aanvragen, met langzame responstijden en ontevreden klanten als gevolg. Door technologie te omarmen en te investeren in een geïntegreerd klantenserviceplatform, kan je team efficiënter werken, responstijden verbeteren en de algehele klanttevredenheid verhogen. Dit is natuurlijk nog maar een van de vele voorbeelden van hoe het omarmen van IT een directe en positieve impact kan hebben op je bedrijf. Wanneer IT wordt geïntegreerd in het DNA van je bedrijfsstrategie, kan het een krachtige motor zijn voor groei en innovatie.

Ontgrendel groei en innovatie met MostWare

Bij MostWare omarmen we de kracht van IT en we staan te popelen om anderen te helpen hetzelfde te doen. We zijn er om organisaties zoals die van jou te helpen. We helpen je graag je IT-afdeling om te vormen van een kostenpost naar een strategische partner. Wij geloven dat wanneer je je IT-team de ruimte geeft om te innoveren, ze je helpen bij het ontgrendelen van ongekende groei en succes. Ben jij klaar om de helden van de moderne bedrijfswereld in het zonnetje te zetten?

De MostWare IT Standaard

Onze MostWare IT Standaard (MITS) is een soort Managed Services 2.0. MITS geeft je meer grip op de complexe keten van schakels in je IT-omgeving. Samen creëren we een roadmap richting een digitale transformatie die je organisatie een positieve boost in de juiste richting geeft. Om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst richten we ons bij MostWare op vier succesfactoren:

Deze vier onderdelen vormen samen ons MITS-programma. Managed Services, maar dan slimmer, beter en leuker. IT-beheer is slechts de basis. Een hele goede basis, dat natuurlijk wel, maar wat daarna komt is een stuk interessanter. Zodra de basis op orde is, gaan we namelijk pas echt meters maken. Zo toveren we jouw IT-omgeving om in een businessversneller. Ook jouw business versnellen met IT? Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager