Onzichtbare technologie als de stille kracht van IT

Technisch Succes

5 februari 2024

Leestijd: 5 minuten leestijd

Blog

Onzichtbare technologie als de stille kracht van IT

In het hart van elke succesvolle onderneming schuilen onzichtbare IT-elementen. Denk bijvoorbeeld aan ontastbare concepten als netwerkbeveiliging en cloudinfrastructuur. Het feit dat ze onzichtbaar zijn wil echter niet zeggen dat ze niet belangrijk zijn. Integendeel, ze vormen de onmisbare ruggengraat van elk modern bedrijf. In deze blog vertelt Dennis Schellekens, brand manager bij MostWare, hoe we bij MostWare alles halen uit deze stille kracht van IT.

Netwerkbeveiliging

Laat ik eerst eens kijken naar netwerkbeveiliging. In een wereld waar digitale bedreigingen aan de orde van de dag zijn, is een sterk beveiligd netwerk geen luxe, maar een noodzaak. In 2023 waren er meer dan 10.000 meldingen van cybercrime bij de politie, een stijging van 127 procent ten opzichte van 2022. Geavanceerde end-point-bescherming en multifactor-authenticatie zien we bij MostWare dan ook niet als een luxe, maar als een basisvereiste om de integriteit van je bedrijfsgegevens te waarborgen. Dit soort beveiligingsmaatregelen is ingebed in de kern van onze IT-diensten omdat we geloven dat veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Cloudinfrastructuur

Een ander belangrijk, maar ontastbaar, element is de cloudinfrastructuur. Ook dat is in ons aanbod geen extra dienst, maar een basiselement. Of het nu gaat om het beheren van Microsoft clouddiensten of het zorgen voor een naadloze integratie met bestaande systemen, geen enkel bedrijf kan zonder een sterke en betrouwbare cloudinfrastructuur.

IT-beheer

Een derde aspect dat we standaard in onze dienstverlening hebben opgenomen, is het continue beheer en onderhoud van IT-omgevingen. Dit gaat verder dan het simpelweg up-to-date houden van systemen. Het gaat hier om een strategische aanpak waarbij we regelmatig de IT-omgeving beoordelen tegen onze MostWare IT-standaard. Deze proactieve aanpak helpt risico’s te minimaliseren en zorgt ervoor dat je IT-omgeving meegroeit met je behoeften.

Security

IT-beveiliging is ook een integraal onderdeel van onze standaarddiensten. We implementeren sterke beveiligingsmaatregelen, zoals regelmatige kwetsbaarheidsscans en phishing e-mailcampagnes. Zo blijven niet alleen je gegevens veilig, maar voldoe je ook aan wet- en regelgeving.

Dynamische IT-strategie

Mooi natuurlijk, al die technologie, maar zonder dynamische IT-strategie ben je nergens. Bij MostWare zorgen we er uiteraard altijd voor dat je strategie en technologie altijd op elkaar zijn afgestemd. Zo voldoet het niet alleen aan de behoeften van vandaag, maar ben je ook klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

Stevig fundament voor succes en innovatie

Door deze ‘onzichtbare’ IT-elementen tot standaard te maken, leggen we een stevig fundament voor het succes en de innovatie van elk bedrijf. Bij MostWare leveren we IT-diensten die niet alleen technologisch heel sterk zijn, maar die ook stevig omarmd worden door je medewerkers. Want IT zonder mensen is niet veel meer dan een stapel enen en nullen.

De MostWare IT Standaard

Onze MostWare IT Standaard (MITS) is een soort Managed Services 2.0. MITS geeft je meer grip op de complexe keten van schakels in je IT-omgeving. Samen creëren we een roadmap richting een digitale transformatie die je organisatie een positieve boost in de juiste richting geeft. Om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst richten we ons bij MostWare op vier succesfactoren:

Deze vier onderdelen vormen samen ons MITS-programma. Managed Services, maar dan slimmer, beter en leuker. IT-beheer is slechts de basis. Een hele goede basis, dat natuurlijk wel, maar wat daarna komt is een stuk interessanter. Zodra de basis op orde is, gaan we namelijk pas echt meters maken. Zo toveren we jouw IT-omgeving om in een businessversneller. Ook jouw business versnellen met IT? Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager