Zo zorg je ervoor dat je reis naar de cloud geen duur maatwerkproject wordt

Blogs

30 maart 2020

Leestijd: 4 minuten leestijd

Blog

Elke organisatie is uniek. Dus ook in de reis naar de cloud. Dat is wat je overal hoort. Maar daar denken wij anders over. Ja, jouw organisatie is uniek, zeker weten. Maar toch ook weer niet zó uniek. Want elke onderneming heeft processen, elk bedrijf heeft documenten en elke organisatie heeft medewerkers die willen samenwerken. Het is allemaal geen rocketscience, ook wil iedereen je anders doen geloven. Maar waarom zou iets dat wij al zo vaak hebben gedaan, voor jou duur maatwerk moeten worden? Onzin, vinden wij.

Van aanzetten naar omarmen

De technische kant van de overstap naar de cloud die kunnen we inmiddels dromen. Op basis van die ervaring hebben wij een volwassenheidsmodel ontwikkeld. Daarbij kijken we vooral naar welk niveau je als organisatie wilt bereiken en wat er moet gebeuren om daar te komen. Het technische ‘feestje’, daar hebben wij een standaard stappenplan voor ontwikkeld. Wat we veel belangrijker vinden is de gebruiker. Want de cloud aanzetten kan iedereen, maar om te zorgen dat je mensen de verandering ook omarmen, is er meer nodig. Zo leren we ze hoe ze een dag goed kunnen inrichten, het meeste kunnen halen uit de beste elementen die de cloud biedt, maar vooral hoe de werkdag voor iedereen in de organisatie een stuk leuker en efficiënter kan worden.

Onze gereedschapskist voor modern werken op maat

Wil je efficiënter samenwerken of hecht je meer belang aan het digitaliseren van werkprocessen? Gaat je voorkeur uit naar een razendsnelle implementatie of voel je je comfortabeler bij een stappenplan met heldere fases? Microsoft 365 is de basis, de rest richten we in naar de behoeften van de organisatie en haar medewerkers. Een gereedschapskist voor modern werken op maat. Zonder dat het een duur maatwerkproject wordt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de verschillende Modern Werken-pakketten die wij bieden? Check het hier. Wil je eerst weten waar jouw organisatie staat en welke stappen er nodig zijn? Gebruik dan onze calculator en berekenen meteen wat het je kost. Want daar helpen we je graag bij. Met concrete plannen, overzichtelijke stappen, doeltreffende tools en transparante prijzen. Want waarom zou iets dat we al heel vaak gedaan hebben, voor jou maatwerk moeten zijn? Waar je ook bent in de reis naar modern werken, wij helpen je je doel te bereiken.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager