Modern werken = leuker werken

Modern werken is leuker en beter werken, met alle voordelen die horen bij werken vanuit de cloud. Microsoft 365 is daarbij de basis. Daarmee tillen wij jouw organisatie efficiënt, snel en op transparante wijze naar the next level.

Dennis Schellekens

Brand Manager

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager

Waar stap jij in?

Basis: breng me naar de cloud

Overstappen naar de cloud doe je maar één keer. Wij helpen je bij de transitie van een traditionele IT-infrastructuur of een andere cloudomgeving naar de online omgeving van Microsoft 365.

Wat wij voor je doen:

 • Helpen bij de keuze voor de juiste licenties
 • Opzetten van de Microsoft Tenant
 • Ondersteunen bij de migratie van e-mail en bestanden

Wat je krijgt:

 • Mail in Exchange Online
 • Shared mailboxen en distributielijsten
 • Agenda’s delen en slim afspraken maken
 • Bestanden opslaan in SharePoint Teamsites
 • OneDrive voor persoonlijke bestanden
 • Maken en delen van nieuwsberichten in SharePoint
 • Het online leerplatform van MostWare

Vanaf €19,89 per medewerker p/m

Pro: nóg efficiënter samenwerken

Het opslaan van bestanden en data doe je al in de cloud. Nu is het tijd om een stap extra te zetten en nóg efficiënter samen te werken. Word een Pro op het gebied van modern werken.

Wat wij voor je doen:

 • Alles wat we ook bij Basis doen
 • Inrichten van SharePoint met hubs en handboeken
 • Creëren van een stevige basis voor Teams

Wat je krijgt:

 • Alles wat je ook bij Basis krijgt
 • Een eigen intranet met opgeleide intranetbeheerder(s)
 • Chatten in Teams
 • Vanaf elke plek slim vergaderen in Teams
 • Samenwerken aan documenten in Teams
 • Het online leerplatform van MostWare

Vanaf €24,06 per medewerker p/m

Expert: haal er alles uit wat erin zit

Als je dan toch de overstap maakt naar de cloud, dan wil je het ook meteen goed doen. Op een manier die aansluit bij je medewerkers en organisatie. Wij helpen je een expert te worden.

Wat wij voor je doen:

 • Alles wat we ook bij Pro doen
 • Inrichten van externe samenwerkingsplatforms in Teams
 • Opzetten van online vergadertools
 • Configureren van Yammer

Wat je krijgt:

 • Alles wat je ook bij Pro krijgt
 • Beleid voor externe samenwerking in Teams
 • Effectief samenwerken met klanten en partners
 • Gebruik maken van Yammer voor meer betrokkenheid
 • Het online leerplatform van MostWare

Vanaf €28,22 per medewerker p/m

Goed om te weten

Er zijn verschillende stappen te definiëren richting modern werken in de cloud. Vul de calculator in en ontdek waar jouw organisatie staat en welke stappen nodig zijn. Misschien zit je al op het Basisniveau en wil je naar Expert of ben je al een Pro en wil je werk maken van die laatste stap. Het kan allemaal en wij helpen je er graag bij. Tegen heldere tarieven.

Modern werken zoals jij dat wilt

Flexibel, efficiënt en veilig.
De manier waarop we vandaag de dag werken en samenwerken wordt complexer en vraagt steeds meer van medewerkers. Toch hebben velen het idee dat ze teruggaan in de tijd als het gaat om hun werk. Vooral jonge, digitaal vaardige medewerkers verwachten dat hun werkomgeving net zo flexibel is als zijzelf zijn. Zij staan open voor nieuwe technologie, maken gebruik van verschillende applicaties en willen vrij zijn in hun keuze voor apparaten en communicatiemiddelen.

Verschillende generaties faciliteren
Met Office 365, Teams en SharePoint faciliteren we deze moderne manier van werken, zonder oudere generaties uit het oog te verliezen. Door verschillende applicaties en communicatietools met elkaar te integreren, kan iedereen werken en samenwerken op zijn of haar eigen manier. We brengen medewerkers met elkaar in verbinding, delen informatie en geven ze toegang tot de juiste apps en documenten.

Op jouw weg geen beren maar mogelijkheden
Kortom, werken via de cloud maakt je organisatie sterker, je medewerkers productiever en je klanten blijer. Toch zien we regelmatig dat nog niet alle mogelijkheden optimaal benut worden. De reden? Een beer of twee op de weg. Kijken we beter, dan zien we dat deze beren in werkelijkheid kansen zijn. Kansen om de processen binnen jouw organisatie beter aan te laten sluiten op de nieuwe werkelijkheid. Dus geef die beer een knuffel en ga vandaag nog aan de slag met modern werken. Wij helpen je daar graag bij. Met concrete plannen, overzichtelijke stappen, doeltreffende tools en transparante prijzen. Zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met als resultaat:

 • Medewerkers die verbonden zijn. Met elkaar én met de organisatie
 • Optimale productiviteit
 • Processen die gestroomlijnd zijn
 • Bedrijfsgegevens die beschermd zijn

Dit doen we op een manier die past bij jouw organisatie. Of je nu je eigen IT-beheer doet of dit hebt uitbesteed. Zie onze kennis en kunde als een extra turbo op de motor van jouw business. Zo zorgen we er samen voor dat jullie snel en simpel de juiste resultaten behalen. Zonder meteen de hele IT-afdeling over te nemen en onafhankelijk van je huidige IT-dienstverlener.

Jouw stappenplan richting modern werken

Volwassen word je niet in één dag.
Bij MostWare hebben we de afgelopen jaren vele organisaties en medewerkers uit de meest uiteenlopende branches begeleid bij de overstap naar de cloud. Op basis van deze ervaring hebben we een volwassenheidsmodel ontwikkeld. Daarbij kijken we niet zozeer naar de technische aspecten, maar veel meer naar welk niveau je als organisatie wilt bereiken en wat er moet gebeuren om daar te komen.

Niet alleen een technisch feestje
Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor mensen en processen minstens zo belangrijk is als een zorgvuldige technische aanpak. Samen achterhalen we welke resultaten je wilt behalen en wat de voornaamste voorwaarden zijn. Staat beter en efficiënter samenwerken hoog op de agenda? Is het van belang dat medewerkers overal kunnen werken? Of zijn er werkprocessen die gedigitaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden? Wat de aanleiding ook is, samen geven we modern werken via de cloud vorm.

Jij bepaalt het tempo
Jij en je collega’s bepalen het tempo. Gaan jullie voor een korte sprint of voor een gefaseerd stappenplan? Waar je ook voor kiest, wij begeleiden je van a tot z. Van de aanschaf van de juiste licenties tot het trainen van medewerkers. Microsoft 365 is daarbij de basis. Zie het als een gereedschapskist waarmee we modern werken op maat realiseren. Een digitale werkomgeving die zorgvuldig is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw medewerkers.

Adoptie is de sleutel tot succes
De sleutel tot succes? Een goede training en adoptie. Om modern werken binnen jouw organisatie een zachte landing te geven, gebruiken we daarom de ADKAR-strategie voor maximale adoptie in vijf stappen:

 • Awareness: bewustzijn creëren dat er betere manieren zijn om het werk te doen.
 • Desire: laten ervaren wat de voordelen zijn, zodat het verlangen om anders te gaan werken vanuit de medewerkers zelf komt.
 • Knowledge: kennisdelen door middel van training en e-learning.
 • Ability: nieuwe vaardigheden opdoen door de kennis in de praktijk te brengen.
 • Reinforcement: het gebruik bijschaven door middel van interventiemiddelen zoals gamification.

Ons online leerplatform neemt hierbij een centrale plek in. Niet alleen in de beginfase, maar in elke fase. Leren en bijblijven is immers een continu proces. Alleen zo kun je optimaal profiteren van alle voordelen die de cloud biedt voor jouw organisatie.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vragen?

 1. Ik heb al een IT-leverancier, moet ik volledig overstappen?

  Je bent uiteraard meer dan welkom als klant voor al jouw IT-beheer, maar je kan ons prima inzetten als de specialist voor een Zero Touchconfiguratie, om het traject naar Modern Werken goed te begeleiden waarin veel aandacht is voor de mens of bijvoorbeeld om alle security-zaken op een onafhankelijke manier goed te regelen.

 2. Hoe zorg ik er voor dat iedereen zo snel mogelijk modern werken in de vingers krijgt zonder dat dit in eerste instantie zorgt voor productiviteitsverlies?

  Met het MostWare Leerplatform wordt iedereen in jouw organisatie een ervaren Microsoft 365 gebruiker. En het mooie is, iedereen doet het op zijn eigen tempo via gepersonaliseerde trainingen en leerpaden!

 3. Heeft elke gebruiker een licentie nodig om te kunnen videovergaderen?

  Niet persé! Het is wel handiger natuurlijk, want dat maakt het gelijk ook mogelijk om in te bellen vanuit huis, andere werkplek of via een mobiel device en eenvoudiger aan de gang te gaan met je eigen bestanden. Maar een licentie per “ruimte” volstaat ook. Zorg voor een vaste computer voorzien van een skype-licentie in elke ruimte waarop de gebruiker kan inloggen en je kan aan de slag

Modern werken? Ten Brinke waagde de sprong
Een stijlvolle, groene werkomgeving hadden ze al bij Ten Brinke Interieurbeplanting. Zij leveren en onderhouden

Lees hoe dat ging

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging

Zorgeloos werken met Microsoft 365 voor de NSOB
Een verouderde serverinfrastructuur vervangen is geen project dat je ‘er even bij doet’. Zeker niet

Lees hoe dat ging

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging