Productiviteit van je eerstelijn verhogen? Maak kennis met Microsoft 365 F1!

Blogs

19 september 2018

Leestijd: 4 minuten leestijd

Blog

In onze vorige blog vertelden we hoe belangrijk het is om je eerstelijnsmedewerkers mee te nemen in de digitale transformatie. Meer dan 80% van de managers gelooft dat als je deze medewerkers voorziet van de juiste tools en platforms dit direct invloed heeft op de tevredenheid van zowel klanten als medewerkers én op de groei van het bedrijf. Toch gebeurt het nog vrij weinig. Wij vinden het tijd daar iets aan te doen.

Moderne werkplek in opkomst

We zien een toenemende behoefte van organisaties om anders te werken. We willen niet alleen overal kunnen werken en vanaf elk willekeurig device, we werken ook anders. Projecten gaan over afdelingen heen, en steeds vaker zijn teams zelfsturend en zelfredzaam. Wij werken hard om de moderne werkplek elke dag weer een stukje moderner te maken. Veel van onze klanten zijn inmiddels al helemaal om en zien onze moderne werkplek als het startpunt van hun dag, waar ze bijvoorbeeld al het relevante nieuws uit de organisatie kunnen lezen, maar ook eenvoudig toegang kunnen krijgen tot hun documenten en applicaties.

Hogere productiviteit dankzij slimme data

Ook richten we ons met slimme data op waardevolle applicaties op het Microsoft-Power-platform. Power BIPowerApps en Flow zorgen ervoor dat de werkdag van de medewerker leuker en beter wordt door slimme techniek toe te passen die direct ingrijpt op de productiviteit van de medewerkers.

Microsoft 365 F1 voor de mensen ‘op de vloer’

Speciaal voor de medewerkers die geen zware computer mee willen of kunnen nemen, maar werken op bijvoorbeeld een Microsoft Surface Go, tablet of mobiele telefoon heeft Microsoft het 365-F1-abonnement bedacht. Een set applicaties die lijkt op de volledige duurdere versie, zoals E3, maar een stuk lager is geprijsd en goed past bij de behoeftes van deze eerstelijnsmedewerkers. F1 bevat de Office-applicaties – met o.a. Word, Excel en PowerPoint – maar ook Outlook voor e-mail en agenda’s, Yammer en SharePoint voor communicatie. Met Staffhub (wat je in 2019 weer kan terugvinden in Teams) kan je eerstelijnspersoneel hun werkdagen en roosters laten beheren. Ook bevat Microsoft 365 F1 Windows 10, EMS voor optimale veiligheid en zaken als Intune en Autopilot voor het uitrollen en beheren van de devices van deze medewerkers. Met F1 kun je nu ook je medewerkers in het veld voorzien van krachtige tools. Zo zorg je ervoor dat ook zij met techniek beter, sneller en prettiger kunnen werken.

Meer weten?

Benieuwd hoe wij kunnen helpen jouw eerstelijnsmedewerkers mee te nemen in de digitale transformatie? We organiseren binnenkort samen met Microsoft een workshop om zelf te ervaren hoe je eerstelijnsmedewerkers kan voorzien van de juiste tools om de werkdag leuker én beter te maken. Wil je daarbij zijn? Bel even naar 071-5791010 of chat met ons via de website, dan zorgen we dat je een uitnodiging ontvangt!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager