Versnel Jouw Data-Innovatie met de 5-daagse Microsoft Fabric PoC

Ontdek met MostWare hoe Microsoft Fabric jouw organisatie kan leiden naar geavanceerde data-analyse en strategische inzichten.

Theun

Data Consultant

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Theun

Data Consultant

Versnel Jouw Datastrategie met de Microsoft Fabric PoC van MostWare

Microsoft Fabric is onmiskenbaar een game changer in de wereld van data. Maar hoe kan het jouw datastrategie echt naar een hoger niveau tillen? Ontdek het met de 5-daagse PoC van MostWare. Samen verkennen we de potentie van Fabric in jouw organisatie en testen we de praktische toepassingen ervan. Is Fabric afgestemd op jouw unieke bedrijfsbehoeften? Dat gaan we uitzoeken. Met onze expertise helpen we je om snel en effectief Microsoft Fabric in te zetten voor geavanceerde data-analyse en slimmere besluitvorming. Deze vijf dagen van testen en ervaren bieden waardevolle inzichten, zodat je kunt beslissen of Microsoft Fabric de juiste keuze is voor jouw organisatie

Zes Kernvoordelen van de Microsoft Fabric PoC met MostWare: Een 5-Daagse Transformatie

  1. Ontdek OneLake in Actie: Tijdens de PoC ervaar je hoe OneLake data uit diverse bronnen integreert, wat leidt tot efficiënter data-beheer en minder duplicatie.
  2. Ervaar Efficiënt Data Management: Onderzoek hoe je met de PoC de noodzaak voor meerdere datakopieën kunt verminderen, wat bijdraagt aan kostenbesparing en vereenvoudigd beheer.
  3. Rolgebaseerde Werkervaring: Tijdens de PoC dagen verkennen we hoe verschillende teamleden, van analisten tot engineers, effectief kunnen werken binnen Microsoft Fabric, met tools die specifiek zijn afgestemd op hun rol.
  4. Data Science en Machine Learning in de Praktijk: Test en zie de impact van geavanceerde data science en machine learning mogelijkheden in realistische scenario’s tijdens de PoC.
  5. Real-Time Analytics en BI Toepassen: Leer hoe je real-time data-analyse en business intelligence kunt gebruiken om snelle, geïnformeerde beslissingen te nemen.
  6. Versterk Data Governance en Veiligheid: Ontdek tijdens de PoC hoe Microsoft Fabric bijdraagt aan een veiligere en beter beheerde data-omgeving, essentieel voor elke moderne organisatie.

Van start tot succes: Jouw 5-daagse route Microsoft Fabric

Dag 1 – Strategiebepaling

Start met een uitgebreide strategische sessie over Microsoft Fabric. We bespreken hoe deze innovatieve technologie geïntegreerd kan worden in jouw unieke bedrijfsdoelen en strategieën. Deze dag is gewijd aan het begrijpen van de mogelijkheden van Fabric en hoe deze passen binnen jouw organisatie, en het leggen van de basis voor een succesvolle implementatie

Dag 2 – Integratie

Focus op het leggen van een solide basis voor geïntegreerde data-analyse en systeemintegratie. Deze dag omvat het inrichten van de Microsoft Fabric-omgeving en het verkennen van hoe deze technologie kan worden ingezet om verschillende datastromen en systemen binnen jouw organisatie naadloos te integreren. Het doel is om efficiëntie en samenhang in jouw data-analyseprocessen te brengen.

Dag 3 – Modelontwikkeling

Duik in de ontwikkeling en het testen van geavanceerde data-analysemodellen binnen Microsoft Fabric. Deze dag is gericht op het bouwen van aangepaste modellen die specifieke zakelijke uitdagingen adresseren, en het gebruik van Fabric’s krachtige analysetools om diepgaande inzichten uit jouw data te halen. We besteden aandacht aan zowel de technische aspecten als de praktische toepasbaarheid van de modellen.

Dag 4 – Verfijning

Besteed deze dag aan het verfijnen en optimaliseren van de ontwikkelde modellen om nog diepere inzichten te verkrijgen. We zullen werken aan het finetunen van dashboards en rapportages om ervoor te zorgen dat ze de meest relevante en bruikbare informatie bieden voor strategische besluitvorming. Dit omvat ook het testen en valideren van de resultaten om de nauwkeurigheid en effectiviteit te waarborgen.

Dag 5 – Roadmap voor Implementatie

Op de laatste dag evalueren we samen de resultaten van de PoC en ontwikkelen een gedetailleerde roadmap voor de toekomst. Deze roadmap zal de stappen omvatten die nodig zijn om Microsoft Fabric volledig te integreren in jouw organisatie, en zal richtlijnen bieden voor het implementeren van de opgedane inzichten en modellen. We zullen ook bespreken hoe deze integratie bijdraagt aan de langetermijnstrategie en doelen van jouw bedrijf.

Wil je meer weten over Microsoft Fabric en hoe wij jou kunnen helpen?

Ik vertel je er graag alles over

Theun

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Theun

Data Consultant