Vergelijking: Bing Chat Enterprise, Microsoft 365 Copilot en Business Chat

Moderne Werkplek

4 september 2023

Leestijd: 3 minuten leestijd

Blog

In het huidige digitale tijdperk biedt Microsoft een reeks AI-gestuurde tools om organisaties te helpen hun werkprocessen te verbeteren. We verkennen hier de verschillen en voordelen van Bing Chat Enterprise, Microsoft 365 Copilot en Business Chat.

Bing Chat Enterprise: Geavanceerde Content Creatie met AI

Bing Chat Enterprise, een product van Microsoft, biedt AI-gestuurde assistentie voor content creatie en optimalisatie. Gebruikers kunnen snel en efficiënt waardevolle content genereren, variërend van blogs en artikelen tot e-mails. Toegankelijk via Bing.com/chat en geïntegreerd in de Microsoft Edge browser, vereenvoudigt het de contentcreatie voor Microsoft 365-licentiehouders.

Microsoft 365 Copilot: Digitale Assistentie Geïntegreerd in Microsoft Apps

Microsoft 365 Copilot functioneert als een digitale assistent, ontworpen om medewerkers te ondersteunen in hun dagelijkse taken. Het is geïntegreerd in kern Microsoft 365-apps zoals Word, PowerPoint, Excel, Teams en Outlook. Hierdoor kunnen gebruikers profiteren van functies zoals automatische samenvattingen van Teams-vergaderingen, notities maken in OneNote, en assistentie in Word-documenten.

Business Chat: Directe Communicatie binnen Microsoft Teams

Business Chat is een specifieke functie van Copilot binnen Microsoft Teams. Het stelt gebruikers in staat om direct met de AI-tool te communiceren voor assistentie, van vragen over documentbewerking tot het automatisch plannen van vergaderingen. Deze naadloze integratie verhoogt de efficiëntie binnen de Microsoft 365-omgeving.

Conclusie

Microsoft’s Bing Chat Enterprise, Microsoft 365 Copilot en Business Chat bieden elk unieke AI-gestuurde oplossingen voor moderne organisaties. Terwijl Bing Chat Enterprise zich richt op content creatie, fungeert Copilot als een uitgebreide digitale assistent, en Business Chat versterkt de communicatie binnen Microsoft Teams. Deze tools, aangeboden door Microsoft, zijn essentieel voor organisaties die streven naar optimale productiviteit en efficiëntie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager