Preview: ISE 2017. De grootste professionele audiovisuele beurs ter wereld

Blogs

24 januari 2017

Leestijd: 6 minuten leestijd

Blog

Van 7 tot en met 10 februari is de RAI Amsterdam weer decor van de Integrated Systems Europe. Deze beurs is wereldwijd de allergrootste in haar soort en beslaat alle hallen van de RAI. Meer dan 1100 exposanten en 65.000 bezoekers komen in deze vier dagen bij elkaar voor alles wat te maken heeft met audiovisueel.

MostWare is uiteraard  aanwezig op deze beurs. Ik gebruik deze dagen om de trends in kaart te brengen, nieuwe technieken te bekijken en vooral veel afspraken met onze leveranciers en partners te maken.

Onze vaste partners zijn allemaal aanwezig en presenteren op de ISE 2017 hun laatste innovaties.

Samsung (Hal 4)

Onze schermenpartner Samsung zal net als elk jaar weer fors uitpakken. Samsung heeft tegenwoordig haar eigen hal en haalt alles uit de kast om te laten zien waarom ze de onbetwiste marktleider zijn. Ik verwacht dat ze dit jaar veel LED-schermen gaan laten zien. Waar LED tot op heden voornamelijk gebruikt wordt in bijvoorbeeld de grote reclamezuilen langs de weg zal je zien dat de komende jaren het steeds vaker indoor wordt toegepast. De techniek wordt steeds beter, waardoor ook van dichtbij het beeld heel scherp is. Uiteraard gaan de prijzen ook naar beneden, waardoor LED-schermen in grote formaten steeds bereikbaarder worden. Binnenkort misschien wel bij u in het bedrijf?

wePresent (Hal 11-A129)

Wij zetten momenteel fors in op draadloos presenteren en samenwerken. Dit is efficiënt, eenvoudig en zorgt bovenal voor betere resultaten bij ons. Door een uitgebreide opstelling bij ons op kantoor in Leiden kunnen we ook steeds meer klanten laten kennismaken met de wePresent devices. Waar wePresent in 2016 een goede slag heeft gemaakt in de ondersteuning van de verschillende platforms en het nog beter maken van de Touch-ondersteuning verwachten we dit jaar veel focus op de educatieve markt! Wij verwachten nog meer handige tools en speciale devices voor het onderwijs waarbij de focus ligt op meer gebruikersgemak, waarbij de leraar nog beter in staat is om interactief les te geven.

Vogels (Hal 1-M27)

Al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner voor alle ophangsystemen voor monitoren. Of het nu een computermonitor is of een enorme videowall, dit Nederlandse merk heeft altijd een passende oplossing. Qua innovaties wil Vogels ons verrassen, want ze hebben nog niets losgelaten. Wordt vervolgd!

Digital Signage – Data op de muur

Dit jaar is de complete hal 8 ingeruimd voor digital signage. Vele honderden leveranciers van softwaresystemen, ondersteunende hardware en andere zaken komen hier aan bod. Wij beschikken over een uitstekend softwarepakket, maar de trends voor de komende tijd gaan we zeker spotten en zo snel mogelijk aan ons portfolio toevoegen!

Smart Building

We schreven er al eerder een blog over: The Internet of Things. Een zegen of een threat? De internet of things zal dit jaar nog groter worden, hal 9 staat dan ook volledig in het teken van smart building en slimme systemen. In februari zullen we zeker nog een blog schrijven over de nieuwste technieken.

Educatie

Het ondersteunen van het onderwijs wordt voor ons steeds belangrijker. Een belangrijke stap daarin was onze AEP-status bij Microsoft (MostWare behaalt Microsoft Authorized Education Partner status). Het leveren en implementeren van digitale leermiddelen is onder andere één van onze specialiteiten in deze sector. De technologie rondom het digitaal lesgeven wordt de laatste jaren steeds meer uitgebreid en de ISE heeft dan ook besloten om een complete hal in te richten met leveranciers actief in deze sector. Dit is te vinden in hal 13 en ook hier volgt in februari een uitgebreide blog over alle innovaties binnen het digitaal lesgeven en de koppelingen die hier in te maken zijn met bijvoorbeeld Office 365.

Enthousiast geworden over de ISE 2017? Neem dan  contact met mij op voor gratis kaarten.

MostWare is tijdens de ISE 2017 uiteraard ook aanwezig en neemt u graag mee de vloer op, zodat u volledig op de hoogte bent van de laatste producten, diensten en trends na uw bezoek.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager