MostWare behaalt Microsoft Authorized Education Partner status

Blogs

10 januari 2017

Leestijd: 3 minuten leestijd

Blog

Microsoft heeft begin dit jaar MostWare benoemd tot Authorized Education Partner (AEP).
Deze status is voorbehouden aan een selecte groep partners en geeft MostWare het recht om (academische) onderwijsinstellingen te adviseren en speciaal geprijsde licenties van Microsoft gericht op het onderwijs te verkopen.

Deze AEP-status is een volgende Microsoft-competentie naast de gold status op “Cloud Productivity”, “Hosting”, “Midmarket Solution Provider”, “Small and Midmarket Cloud Solutions” en de silver status op “Application Development”, “Cloudplatform”, “Cloudproductivity”, “Hosting”,en “Datacenter”.

Microsoft zet al jaren stevig in op educatie en heeft vele producten die bijdragen aan zowel de productiviteit als het plezier in leren. Met Office 365 in de klas kunnen docenten eenvoudig lessen voorbereiden en kunnen leerlingen snel en makkelijk met elkaar samenwerken. Ook ontwikkelen de leerlingen vaardigheden die ze later voor hun werk nodig hebben.

Meer informatie over alle zaken die zowel schoolleiding, docenten en studenten verder helpen is te vinden op de speciale educatiesite van Microsoft:

https://www.microsoft.com/nl-nl/education/

Voordeel voor jou als klant

Met de juiste ontwikkeling van onze medewerkers kunnen zij jouw klantvraag omzetten naar de juiste oplossing. Dit is altijd een oplossing die past bij jouw organisatie en daarbij maken we samen onderscheid tussen de “must-have” en “nice-to-have”. Met de kennis vanuit de Microsoft-competenties kunnen we voor jou de ideale match tussen techniek en oplossing creëren. Ontdek samen met ons hoe simpel het is om grip te krijgen op IT, je werkzaamheden te verbeteren en meer voor elkaar te krijgen met je organisatie.

Martijn Nederend, Commercieel directeur bij MostWare: “Deze AEP-status geeft ons nog meer mogelijkheden om de juiste producten te verbinden aan de wensen van de klant. Naast onze sterke aanwezigheid in de zorg, de non-profit sector en het Midmarket-segment kunnen we nu ook onze educatieklanten nog beter adviseren en ondersteunen”.

Meer weten? Gebruik het contactformulier, stuur ons een bericht of geef ons een belletje.

Martijn Bloem, Technisch Accountmanager, 088-6676053 (direct/mobiel)
Pasquel Boer (v), Accountmanager New Business, 088-6676066 (direct/mobiel)

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager