Laat je inspireren tijdens ons moderne-werkplek-ontbijt op 12 juni

Blogs

4 juni 2018

Leestijd: 5 minuten leestijd

Blog

Onze manier van werken verandert. We werken overal en de behoefte om efficiënt en veilig informatie uit te wisselen wordt steeds groter. IT zou je daarbij moeten ondersteunen. Maar dat dat niet altijd vanzelf gaat, zien wij geregeld om ons heen. Hoe ziet die moderne online werkomgeving eruit? En hoe ingewikkeld is die overstap? Schrijf je in voor ons kennisontbijt en wij nemen je mee in de wereld van de moderne werkplek.

Flexibel, efficiënt en veilig (samen-)werken

We willen tegenwoordig overal kunnen werken – vanaf kantoor, thuis, onderweg of in het buitenland – en we willen eenvoudig bestanden uitwisselen, samenwerken in documenten en op ieder moment actuele informatie kunnen delen. Op elk mogelijk device en zowel met collega’s als met relaties buiten onze organisatie. Dat veiligheid daarbij voorop staat, zeker nu de GDPR van kracht is, dat staat buiten kijf.

Zoeken naar de speld in de datahooiberg

We zien organisaties tegen verschillende problemen aanlopen. De communicatie is versnipperd. Mail, chat, WhatsApp; wat stond ook alweer waar en hoe vind je het weer terug? Mensen zijn onnodig veel tijd kwijt met zoeken naar de gewenste informatie. Bovendien werken organisaties vaak nog met een traditionele server, waardoor data niet altijd even toegankelijk is. Dat kan slimmer.

De plek waar je werkdag begint

Steeds meer applicaties worden online aangeboden. Daarmee wordt de overstap naar een online werkomgeving steeds eenvoudiger en zijn de voordelen van werken vanuit de cloud binnen handbereik. Met zo’n moderne werkplek – of, zoals het ook wel genoemd wordt, een sociaal intranet – ziet de dag er een stuk anders uit. Het is een plek waar je niet alleen je documenten kunt terugvinden, maar ook eenvoudig nieuwsberichten kunt publiceren en lezen, activiteiten kunt opstarten en delen, en waar je de projecten vindt waar je aan werkt, met collega’s en met externe partijen. Dé plek waar je werkdag begint zodra je ’s ochtends je telefoon aanzet of je laptop openklapt.

Als een grote blokkendoos

Hoe dat eruit kan zien, demonstreren we graag tijdens ons kennisontbijt op 12 juni. In één ochtend word je door experts van MostWare en Microsoft op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom de moderne werkplek. En daarbij gaat het niet om de achterliggende technologie – Microsoft Office 365 – maar om wat het organisaties kan brengen. Voor ons is Office 365 een grote blokkendoos, waarmee we de behoefte die een organisatie heeft, heel precies kunnen realiseren. Dat kan er voor elke organisatie nét anders uitzien; bij de één ligt de focus meer op communicatie, de ander is meer op zoek naar een platform om projectdocumenten onder te brengen. Het kan allemaal, en dat zonder af te wijken van de standaarden. Dat maakt de implementatie eenvoudig terwijl je wel automatisch meegroeit met de supersnelle ontwikkelingen die Microsoft doormaakt. En daarbij vergeten we natuurlijk je medewerkers niet. Een succesvolle adoptie binnen je organisatie is voor ons een groot aandachtspunt.

Interesse?

Wil je weten hoe ook jij het maximale uit de voordelen van werken uit de cloud kunt halen?

Ook als je nog maar aan het begin van de transitie naar de (hybrid) cloud staat? Schrijf je dan in voor ons Moderne-Werkplek-ontbijt op 12 juni. Om 08.00 uur staat er een goed ontbijt voor je klaar en om 08.45 uur zullen Martijn Bloem en Alex Oosterom van MostWare en Michel Bouman van Microsoft je inwijden in de wereld van de moderne werkplek. Om 10.30 kun je helemaal geïnspireerd aan je werkdag beginnen. Dat is een belofte.


Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager