Kom naar het MostWare teams-ontbijt!

Blogs

16 april 2019

Leestijd: 4 minuten leestijd

Blog

Microsoft Teams is hot! Inmiddels gebruiken wereldwijd al meer dan 500.000 organisaties Teams, en het aantal groeit nog steeds fors. Een behoorlijke prestatie als je bedenkt dat Teams pas twee jaar bestaat.
Als samenwerken hoog op jouw agenda staat, je nu is écht wil horen wat Microsoft Teams precies is en hoe je Teams het best kan gebruiken, dan nodigen we je graag uit voor ons ontbijt “Microsoft Teams is hot, maar wat brengt het mijn organisatie?”.

 

MostWare organiseert voor haar klanten en relaties een ontbijt over Microsoft Teams. In één ochtend word je door experts van MostWare en the Cue op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom Microsoft Teams, het gebruik van Microsoft Teams, maar ook leggen we uit hoe je er voor kan zorgen dat de organisatie Teams omarmt en op een goede manier gebruikt zodat de dag van jou en je collega’s niet alleen leuker, maar ook een stuk efficiënter wordt.

Met Teams heb je direct toegang tot alles wat je nodig hebt vanuit Office 365. Alle gesprekken, bestanden en hulpmiddelen vind je in één teamwerkruimte. Maak en bewerk documenten direct in de app. Houd je team op de hoogte met e-mailintegratie. Zoek in personen, bestanden en chats met informatie van Microsoft Graph. En natuurlijk is toegang tot SharePoint, OneNote, PowerBI, Planner en de meeste van je favoriete applicaties ingebouwd. Én de Microsoft Team-app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows, voor mobiel en PC.

Planning Evenement:

  • 08:00 Ontbijt, ontvangst en welkom
  • 08:45 Start sessies
  • 10:30 Koffie, netwerken en uitloop

Thomas Kool Business Consultant bij MostWare: Thomas neemt je mee in het moderne werken anno nu en Microsoft Teams maakt daar wat betreft MostWare een groot deel van uit. Thomas zal uitleggen wat Teams nu precies is en bovenal hoe modern werken eruit kan zien voor jouw organisatie.

Henri Otjens Informatiemanager GGD GHOR Nederland: GGD GHOR Nederland heeft reeds de eerste stappen gezet met Microsoft Teams en heeft in hun transitie naar de cloud zowel intern als met externe partijen samengewerkt in Microsoft Teams. Hij deelt graag zijn bevindingen.

Lisanne Beijk Gamifier bij the Cue: Gamification is volgens The Cue dé manier is om effectiever samen te werken én daardoor de adoptie van Office 365 te verhogen. Office 365 Gamification leert gebruikers door diverse games en met verschillende missies spelenderwijs beter samenwerken. Daardoor wordt de echte potentie van Office 365 ervaren en stijgen effectiviteit, fun én de Office 365 adoptiegraad naar het volgende niveau.

10:30 Koffie, netwerken en uitloop

Praktische informatie

  • Datum evenement: 8 mei 2019
  • Tijd evenement: 08:00 tot 10:30
  • Adres evenement: van der Helmlaan 1a, 2321EA Leiden
  • Kosten: Gratis, inclusief uitgebreid ontbijt

Onze capaciteit is beperkt. Wij willen voorkomen dat we je moeten teleurstellen. Daarom vragen wij je om snel in te schrijven, wij accepteren maximaal 2 personen per organisatie. 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager