Een vliegende start met Microsoft Teams

Blogs

18 maart 2020

Leestijd: 4 minuten leestijd

Blog

Werken in de cloud, hoe fijn is dat? Iedereen kan overal vandaan, veilig en gemakkelijk op alle apparaten werken. Maar misschien wil je nog meer halen uit het werken in de cloud door écht te gaan samenwerken met Microsoft Teams. Waar je je ook bevindt, je collega’s zijn altijd dichtbij. Een lang traject? Nergens voor nodig!

Effectief thuiswerken

Thuiswerken is vandaag de dag bijna gemeengoed. Maar gebeurt dat ook op de meest effectieve en prettige manier? Een e-mail lezen, een bijlage versturen of een belletje plegen kan iedereen. Maar om je mensen ook online echt met elkaar te verbinden en betrokken te houden, is meer nodig. Met Microsoft Teams kan dat.

Van aanzetten naar verbinden

Technisch gezien is Microsoft Teams een kwestie van aanzetten en beginnen maar. Of je mensen dan ook aan de slag willen met zo’n nieuw samenwerkingsplatform is dan natuurlijk de eerste vraag. Zoals collega Marc al schreef in een eerdere blog, staat aanzetten en weglopen gelijk aan geld over de balk smijten. Na het aanzetten moet daadwerkelijk gebruiken, écht met elkaar in contact zijn en samenwerken de volgende stap zijn. En soms wil je dat liever vandaag dan morgen. Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij een spoedcursus Microsoft Teams ontwikkeld.

Help je medewerkers naar de nieuwe manier van samenwerken

Wil je ook snel aan de slag met het virtuele kantoor anno 2020, waarin medewerkers ook op afstand écht contact met elkaar kunnen werken en fijn kunnen samenwerken? Met onze spoedcursus Microsoft Teams leren je medewerkers hoe ze goed en efficiënt online vergaderingen kunnen houden, hoe ze kunnen beeldbellen met een klant of collega en hoe ze schermen kunnen delen via de verschillende chatfuncties van Teams. De essentie van de spoedcursus ligt op het écht in contact blijven met elkaar en het samenwerken met collega’s ondanks de fysieke afstand. Want de technische overstap is zo gemaakt, maar vooral de mens achter de medewerker verdient onze aandacht.

Vandaag aan de slag?

Ook een vliegende start met onze online spoedcursus Microsoft Teams – inclusief 12 maanden toegang tot het uitgebreide MostWare-leerplatform? Kijk dan op onze speciale pagina over de spoedcursus.

Neem gerust contact met ons op via mij, het algemene nummer 071 579 10 10 of de chatfunctie op onze website als je getraind wil worden of meer wil weten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager