12 december 2018

Whitepaper: In 12 stappen veiliger en efficiënter produceren

Zijn de medewerkers op de productievloer van jouw bedrijf al digitaal aangesloten? Zo niet, dan loop je grote securityrisico’s. Omdat productiemedewerkers vaak geen toegang hebben tot de digitale communicatieplatformen van het bedrijf, kiezen ze voor onveilige eigen applicaties. Naast het feit dat dit tegen de AVG-wetgeving in kan gaan, loop je ook het risico dat gevoelige bedrijfsinformatie in de handen van concurrenten kan vallen. Door medewerkers op de productievloer te voorzien van de juiste tools, kun je als bedrijf veiliger produceren.

In dit paper lees je hoe je medewerkers veiliger laat samenwerken:

Maak een einde aan schaduw-IT

Door iedereen op de werkvloer uit te rusten met de juiste tools, kunnen ze sneller belangrijke informatie vinden en delen. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat ze buiten het zicht van het bedrijf met allerlei apps gaan samenwerken. Vaak doen ze dat al in talloze appgroepjes. Daar schuilen grote gevaren in. In dit stappenplan vertellen we hoe je direct een einde maakt aan schaduw-it.

Betere communicatie bij calamiteiten

Als de sirene loeit moet iedereen naar buiten! Hoe handig zou het zijn als in de werkapp dan een bericht verschijnt met wat er aan de hand is en dat je vooral uitgang B moet nemen en deze keer juist wel de poederblusser moet gebruiken.

Beveilig gevoelige gegevens en apparaten

Intellectueel eigendom is de spil van de maakindustrie. Je wil natuurlijk niet dat blauwdrukken op de tekentafel van de concurrent terechtkomen. Door op één platform alle documenten digitaal te beheren is het gemakkelijker om toegangsrechten toe te wijzen én in te trekken. In deze whitepaper lees je hoe je veilig samenwerkt.

Ben je benieuwd hoe je deze punten omzet in actie én wat de overige stappen zijn? Download dan deze whitepaper.

Dennis

Business Development Manager

Kan ik je helpen?

Dennis

Business Development Manager

Neem vrijblijvend contact op

Wij vertellen je graag meer.

Deel deze case

Leuk om te laten zien, maak je vrienden mee!

Wil jij veiliger, maar vooral ook slimmer werken?

Ontvang als eerste onze tweewekelijkse tips over de moderne werkplek, slimme data en veiligheid

E-mailadres


Ook leuk om te lezen!

Wij maken veel mee en kunnen het niet laten om het met jullie te delen. De blogs hieronder zijn dan ook met liefde en kennis geschreven. Kies er een uit en geniet ervan.

Mostware

Mostware