Dit is wat we doen

Modern werken = leuker en beter werken

Modern werken is leuker en beter werken, met alle voordelen die horen bij werken vanuit de cloud. Microsoft 365 is daarbij de basis. Daarmee tillen wij jouw organisatie efficiënt, snel en op transparante wijze naar the next level.

Jij bepaalt het tempo

Jij en je collega’s bepalen het tempo. Gaan jullie voor een korte sprint of voor een gefaseerd stappenplan? Waar je ook voor kiest, wij begeleiden je van a tot z. Van de aanschaf van de juiste licenties tot het trainen van medewerkers. Microsoft 365 is daarbij de basis. Zie het als een gereedschapskist waarmee we modern werken op maat realiseren. Een digitale werkomgeving die zorgvuldig is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw medewerkers.


Zero Trust, 100% veilig

Onze beveiligingsstrategie is gebaseerd op Zero Trust. We verleggen hiermee de focus van toegangscontrole van je netwerk naar slimme controles die kijken naar de hele context. Kortom, vertrouw niemand, controleer alles.

Zero Trust, een nieuwe manier van beveiligen

Een goede IT-beveiliging is essentieel. Om bedrijfsgevoelige informatie te beschermen, persoonsgegevens veilig te houden en waardevolle data beschikbaar te maken voor de juiste mensen. Die beveiliging moet net zo innovatief zijn als jouw organisatie en anticiperen op de laatste digitale ontwikkelingen. Veiligheid gaat immers over de kern van je bedrijf. MostWare snapt dat als geen ander. Met de Zero Trust-aanpak richten wij ons daarom op het totale plaatje. Zodat je altijd weer door kunt, wat er ook gebeurt.

Zero Touch, zero gedoe

Smartphones, tablets, laptops en ook vaste werkplekken op afstand inrichten en beheren? Het kan met Zero Touch! Bovendien kun je als medewerker direct je nieuwe device in gebruik nemen. Plug and play.

Zero Touch, de toekomst van apparaatbeheer

Dankzij het moderne werken en de BYOD-trend vind je op de gemiddelde werkvloer diverse laptops, tablets, smartphones en andere hardware. Het inrichten van al deze verschillende apparaten kan voor een systeembeheerder een kostbare en tijdrovende taak zijn. Niet alleen vanwege de verschillende besturingssystemen en specificaties, maar ook omdat elke medewerker specifieke gebruikerswensen heeft. Met de Zero Touch-aanpak van MostWare wordt het inrichten en beheren van diverse apparaten en werkplekken een stuk makkelijker en eenvoudiger.