Thomas

Business Consultant

Training

Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een schat aan data. Met behulp van krachtige technologieën als Microsoft Power BI, Machine Learning, Azure Data Services en SQL Server kun je deze data gebruiken om je bedrijf slimmer, beter, efficiënter en winstgevender te maken. MostWare helpt je daar graag bij.

Dat doen we niet alleen door deze technologieën slim in te zetten, maar ook door onze kennis te delen en jou en je medewerkers te trainen. Zo maken we technologie leuk en begrijpelijk voor iedereen. Jij weet immers als geen ander waar jij heen wilt met jouw bedrijf en aan welke randvoorwaarden moet worden voldaan om daar te komen. Doordat wij weten wat de technologische mogelijkheden zijn, vormen we samen een ijzersterk team op weg naar een innovatieve toekomst.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Hoe bepaal ik nou welke data voor mij belangrijk is?

Goede vraag! Dat is ook lastig, maar daar kunnen wij bij helpen. Onze consultants stellen om te beginnen aan jou een paar hele slimme vragen. Met die antwoorden zijn we in staat om samen met jou te bepalen wat nu belangrijke data is. En vaak is dat data die je wel hebt, maar zelf nog niet aan had gedacht.

Zijn dit soort dataprojecten niet alleen weggelegd voor hele grote bedrijven?

O nee hoor! Vroeger wel trouwens, toen was alles nog behoorlijk maatwerk en werden alle dashboards en software speciaal voor jou gebeld. Met de intrede van bijvoorbeeld Power BI beschikken we over een grote set aan goede bouwstenen die we eenvoudig kunnen aanpassen op jouw situatie. Zo zijn we in staat om in korte sprints doeltreffende dataprojecten te bouwen en wordt het nuttig gebruiken van data voor iedereen beschikbaar.

Kunnen jullie mij is inspireren met data?

Maar natuurlijk, vinden we leuk! Dat kan op verschillende manieren zoals een data-date waarbij we in twee uur met je kijken waar we jouw business kunnen verbeteren of concreter met een sessie bring-your-own-data, dan gaan we echt even aan de slag met jouw data en bouwen we samen met jou in een ochtend een eerste dashboard. Gewoon om te laten zien hoe dat er dan uitziet. Stuur ons gerust een berichtje dan gaan we samen met je aan de slag!

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Mostware

Mostware

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Zie ons privacystatement voor meer informatie.