Martijn

Technisch Accountmanager

Office 365

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met Office 365 heb je altijd en overal toegang tot de meest recente Office apps waarmee je bestanden kunt maken, bewerken en delen. Daarnaast biedt Office 365 uiteenlopende oplossingen om optimaal samen te werken in teams. Met Office 365 creëer je dus je eigen moderne werkplek. Zodat je altijd en overal alles bij de hand hebt om je werk uit te kunnen voeren.

Communiceer via e-mail, chat met collega’s, gebruik sociale netwerken of start een videovergadering; aan jou de keuze. Dankzij uitgebreide communicatiemogelijkheden werk je met Office 365 nóg beter samen. En omdat al je bestanden online zijn opgeslagen, kun je deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen, vanaf elke plek, wanneer je wilt. MostWare zorgt voor een perfecte integratie van alle Office 365 tools die jouw werkdag makkelijker en leuker maken. Natuurlijk in combinatie met bedrijfsspecifieke toepassingen, zodat jouw moderne werkplek helemaal aansluit bij jouw wensen.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Ik heb medewerkers van verschillende generaties, hoe laat ik die goed digitaal samenwerken?

Op dit moment bestaat de grootste groep die de arbeidsmarkt bezet uit Millenials en Generatie X. Dat is een groep tussen de 22 en 53 jaar en daar zou best eens sprake kunnen zijn van een generatiekloof hier en daar. Neem Victor. Victor werkt al 20 jaar voor het bedrijf, is onderaan begonnen en heeft carrière gemaakt. Hij weet alles van de financiële administratie van het bedrijf en hij zit niet zo op een moderne werkplek te wachten. Victor werkt nauw samen met Clair. Clair is een stuk jonger, wil graag flexibel werken vanwege haar jonge kind. Clair is verantwoordelijk voor o.a. de jaarrekening. Ze werkt het liefst met apps en chat en staat open voor nieuwe technologie. Victor en Clair gebruiken hun communicatietools op een totaal verschillende manier. Dankzij de technologie kunnen zij toch goed met elkaar werken, zonder Victor te pushen of Clair te remmen. Clair werkt graag in de teamapplicatie. Met een goed ingerichte moderne werkplek kun je zorgen dat Victor berichten uit de teamapplicatie in zijn email krijgt, en als hij antwoordt verschijnt zijn antwoord gewoon weer in de teamchat. Zo kunnen ze, ondanks hun verschillende profielen, toch goed samenwerken. Met slimme technologie dicht je als het ware de generatiekloof

Kan ik ook stap voor stap naar de cloud?

We horen vaak de wens om altijd en overal de beschikking hebben over de juiste en actuele informatie om het werk op een leuke en efficiënte manier te kunnen doen. Wat daar dan achteraan komt, is vaak: ‘Dan moet ik dus naar de Cloud; maar ik heb al infrastructuur.’ Dat is een – wijdverbreid – misverstand.
Jonge startups starten vaak helemaal in de Cloud, die slaan de fase van on-premise over. Maar voor bedrijven die al langer bestaan is dat lastig. Je kunt gefaseerd overstappen. Meestal wordt de Exchange-server als eerste naar de Cloud gebracht met Exchange Online.
Daar merkt de gebruiker weinig van, alleen komen er – vanuit de Cloud – extra functionaliteiten beschikbaar. Een volgende stap kan zijn dat je documenten waar je vaak aan samenwerkt naar de Cloud brengt met SharePoint Online. En natuurlijk met één gebruikersnaam en één wachtwoord voor alle functionaliteiten, of het nu on-premise is of in de Cloud. Zo kun je stap voor stap de voordelen van de Cloud inzetten in je organisatie.

We hebben een compleet volwassenheidsmodel ontwikkelt wat jou helpt om de juiste stappen te zetten in de goede richting? Hebben? Stuur mij gerust een bericht!

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

JGT Holland Rijnland & MostWare

#moderne werkplek #sharepoint

BK Ingenieurs & MostWare

#moderne werkplek #skype for business

Zorgbelang Zuid-Holland & MostWare

#moderne werkplek #sharepoint

Mostware

Mostware