Hugo

IT Architect

Networking

MostWare levert uitgebreide networking-oplossingen en Managed Services. Of je nu op zoek bent naar informatie over cloudnetwerken, dataopslag, cyber security of beheer; onze netwerkspecialisten voorzien je graag van deskundig advies.

Capaciteitsbehoeften veranderen en moderne (cloud)technologieën brengen nieuwe uitdagingen met zich mee. Denk aan beveiliging, de complexiteit van dataopslag en networking. Ondertussen vraagt de moderne manier van werken om steeds meer nieuwe applicaties en services. MostWare helpt je met deze uitdagingen door oplossingen te vinden die meegroeien met je organisatie en die de voorwaarden scheppen om optimaal te profiteren van nieuwe technologieën. Dat doen we met advies op maat. MostWare is wat dat betreft een echte kennispartij en bovendien merkonafhankelijk. Dat stelt ons in staat om buiten de spreekwoordelijke box te denken en te anticiperen op de veranderende behoefte van jouw organisatie.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Wat als een laptop of telefoon wordt gestolen of kwijtraakt?

Verloren of gestolen devices kunnen van afstand worden gewist. Op deze manier valt bedrijfsdata niet in handen van kwaadwillenden. iPhone’s en iPad’s van Apple zijn (als ze online blijven) ook te lokaliseren.

Ik heb al een IT-leverancier, moet ik volledig overstappen?

Je bent uiteraard meer dan welkom als klant voor al jouw IT-beheer, maar je kan ons prima inzetten als de specialist voor een Zero Touchconfiguratie, om het traject naar Modern Werken goed te begeleiden waarin veel aandacht is voor de mens of bijvoorbeeld om alle security-zaken op een onafhankelijke manier goed te regelen.

Kan ik mijn huidige Microsoftlicenties blijven gebruiken

Uiteraard, als je licenties hebt dan gaan we die gebruiken. Onderdeel van onze dienstverlening is een check van jouw licenties. Wij brengen voor jou in kaart welke licenties je momenteel hebt en welke je in de toekomst nodig gaat hebben. Overigens zien we vaak dat op basis van onze grondige analyse dat er een forse besparing op licentiekosten te realiseren is. Stuur gerust een bericht als je een analyse wil van jouw Microsoftlicenties.

Kan ik de verschillende producten ook combineren?

Kort en krachtig: ja! Combineren is zelfs aan te bevelen, want Modern Werken, beheer en uitrol via Zero Touch en optimale veiligheid met Zero Trust zorgt voor de beste werkervaring die je jouw medewerkers kan bieden op dit moment.

Moet ik nieuwe computers kopen om gebruik te kunnen maken van Zero Touch?

Nee hoor. Je bestaande computers zijn natuurlijk gewoon te gebruiken en kunnen we voorzien alle technieken om optimaal gebruik te maken van Zero Touch en het beheer door onze specialisten. De devices moeten uiteraard niet al te oud zijn want Windows 10 is een must om gebruik te kunnen maken van Zero Touch.

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Mostware

Mostware