Bas

Systeembeheerder

MDM – Intune en mobile iron

Mobile Device Management (MDM) draait om het beheren van alle mobiele apparaten in je organisatie. Je wilt immers je medewerkers de vrijheid geven om ook via een smartphone of tablet te werken, maar tegelijkertijd wil je wel je bedrijfsgegevens goed beschermen. Dan heb je een professionele MDM-oplossing nodig.

Het juiste platform en de juiste software kan een hoop problemen voorkomen. Zo’n platform is het Enterprise Mobility Management platform van MobileIron. Hiermee ben je in staat om mobiele apparaten, applicaties en content te beveiligen en managen, ongeacht het besturingsplatform. Bovendien biedt het medewerkers privacy en een naadloze gebruikerservaring. Voor het beheren en beveiligen van Microsoft 365 applicaties kun je MobileIron combineren met Microsoft Intune. Zo ben je in staat om nauwkeurig in te stellen welke gebruikers toegang hebben tot welke data en wat ze met die data mogen doen in hun Office 365 apps en andere applicaties. Meer weten over MDM? Onze specialisten vertellen je er graag alles over.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Wat als een laptop of telefoon wordt gestolen of kwijtraakt?

Verloren of gestolen devices kunnen van afstand worden gewist. Op deze manier valt bedrijfsdata niet in handen van kwaadwillenden. iPhone’s en iPad’s van Apple zijn (als ze online blijven) ook te lokaliseren.

Ik heb al een IT-leverancier, moet ik volledig overstappen?

Je bent uiteraard meer dan welkom als klant voor al jouw IT-beheer, maar je kan ons prima inzetten als de specialist voor een Zero Touchconfiguratie, om het traject naar Modern Werken goed te begeleiden waarin veel aandacht is voor de mens of bijvoorbeeld om alle security-zaken op een onafhankelijke manier goed te regelen.

Kan ik mijn huidige Microsoftlicenties blijven gebruiken

Uiteraard, als je licenties hebt dan gaan we die gebruiken. Onderdeel van onze dienstverlening is een check van jouw licenties. Wij brengen voor jou in kaart welke licenties je momenteel hebt en welke je in de toekomst nodig gaat hebben. Overigens zien we vaak dat op basis van onze grondige analyse dat er een forse besparing op licentiekosten te realiseren is. Stuur gerust een bericht als je een analyse wil van jouw Microsoftlicenties.

Kan ik de verschillende producten ook combineren?

Kort en krachtig: ja! Combineren is zelfs aan te bevelen, want Modern Werken, beheer en uitrol via Zero Touch en optimale veiligheid met Zero Trust zorgt voor de beste werkervaring die je jouw medewerkers kan bieden op dit moment.

Moet ik nieuwe computers kopen om gebruik te kunnen maken van Zero Touch?

Nee hoor. Je bestaande computers zijn natuurlijk gewoon te gebruiken en kunnen we voorzien alle technieken om optimaal gebruik te maken van Zero Touch en het beheer door onze specialisten. De devices moeten uiteraard niet al te oud zijn want Windows 10 is een must om gebruik te kunnen maken van Zero Touch.

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Mostware

Mostware