Martijn

Microsoft Specialist

Managed services

Het beheren van de IT-omgeving wordt steeds complexer door de opkomst van de cloud en de eisen die worden gesteld aan veiligheid en de continuïteit van bedrijfsprocessen. Hierdoor kost het organisaties steeds meer tijd om deze omgeving te beheren. De Managed Services van MostWare bieden uitkomst.

Dankzij onze Managed Services krijg je grip op de IT-beheerkosten. Bovendien krijgen IT-medewerkers meer tijd om zich in te zetten voor de kernactiviteiten van de organisatie. Net als de rest van onze dienstverlening zijn onze Managed Services maatwerk. Zo kun je het IT-beheer deels of volledig aan MostWare uit handen geven. Denkt hierbij aan beheer van netwerkinfrastructuur, servers en virtualisatie, werkplekken en back-upsystemen. Met Managed Services ben je verzekerd van een werkende IT-omgeving die jouw organisatie ondersteunt.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Wat als een laptop of telefoon wordt gestolen of kwijtraakt?

Verloren of gestolen devices kunnen van afstand worden gewist. Op deze manier valt bedrijfsdata niet in handen van kwaadwillenden. iPhone’s en iPad’s van Apple zijn (als ze online blijven) ook te lokaliseren.

Ik heb al een IT-leverancier, moet ik volledig overstappen?

Je bent uiteraard meer dan welkom als klant voor al jouw IT-beheer, maar je kan ons prima inzetten als de specialist voor een Zero Touchconfiguratie, om het traject naar Modern Werken goed te begeleiden waarin veel aandacht is voor de mens of bijvoorbeeld om alle security-zaken op een onafhankelijke manier goed te regelen.

Kan ik mijn huidige Microsoftlicenties blijven gebruiken

Uiteraard, als je licenties hebt dan gaan we die gebruiken. Onderdeel van onze dienstverlening is een check van jouw licenties. Wij brengen voor jou in kaart welke licenties je momenteel hebt en welke je in de toekomst nodig gaat hebben. Overigens zien we vaak dat op basis van onze grondige analyse dat er een forse besparing op licentiekosten te realiseren is. Stuur gerust een bericht als je een analyse wil van jouw Microsoftlicenties.

Kan ik de verschillende producten ook combineren?

Kort en krachtig: ja! Combineren is zelfs aan te bevelen, want Modern Werken, beheer en uitrol via Zero Touch en optimale veiligheid met Zero Trust zorgt voor de beste werkervaring die je jouw medewerkers kan bieden op dit moment.

Moet ik nieuwe computers kopen om gebruik te kunnen maken van Zero Touch?

Nee hoor. Je bestaande computers zijn natuurlijk gewoon te gebruiken en kunnen we voorzien alle technieken om optimaal gebruik te maken van Zero Touch en het beheer door onze specialisten. De devices moeten uiteraard niet al te oud zijn want Windows 10 is een must om gebruik te kunnen maken van Zero Touch.

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Zorgbelang Zuid-Holland & MostWare

#moderne werkplek #sharepoint

JGT Holland Rijnland & MostWare

#moderne werkplek #sharepoint

Mostware

Mostware