Hugo

IT Architect

Connectiviteit

Als organisatie wil je dat je medewerkers, applicaties en data altijd met elkaar in verbinding staan, zodat iedereen goed bereikbaar is en altijd en overal toegang heeft tot actuele relevante informatie. Een goede connectiviteit is daarbij van groot belang.

Of het nu gaat om een vaste internetverbinding, een betrouwbare wifi-oplossing of een mobiele 4G-verbinding, MostWare heeft alle kennis en kunde in huis om je medewerkers met elkaar, het internet en het IT-netwerk te verbinden. Deze verbindingen brengen we tot stand met connectiviteitsoplossingen die precies zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Iedere organisatie stelt namelijk andere eisen aan de connectiviteit als het gaat om capaciteit, schaalbaarheid, beveiliging en beheer. MostWare begrijpt dat. Daarom zoeken we altijd naar een oplossing die kan meegroeien met je organisatie en die de voorwaarden schept om optimaal te profiteren van nieuwe technologieën.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vraag.

Wat als een laptop of telefoon wordt gestolen of kwijtraakt?

Verloren of gestolen devices kunnen van afstand worden gewist. Op deze manier valt bedrijfsdata niet in handen van kwaadwillenden. iPhone’s en iPad’s van Apple zijn (als ze online blijven) ook te lokaliseren.

Ik heb al een IT-leverancier, moet ik volledig overstappen?

Je bent uiteraard meer dan welkom als klant voor al jouw IT-beheer, maar je kan ons prima inzetten als de specialist voor een Zero Touchconfiguratie, om het traject naar Modern Werken goed te begeleiden waarin veel aandacht is voor de mens of bijvoorbeeld om alle security-zaken op een onafhankelijke manier goed te regelen.

Kan ik mijn huidige Microsoftlicenties blijven gebruiken

Uiteraard, als je licenties hebt dan gaan we die gebruiken. Onderdeel van onze dienstverlening is een check van jouw licenties. Wij brengen voor jou in kaart welke licenties je momenteel hebt en welke je in de toekomst nodig gaat hebben. Overigens zien we vaak dat op basis van onze grondige analyse dat er een forse besparing op licentiekosten te realiseren is. Stuur gerust een bericht als je een analyse wil van jouw Microsoftlicenties.

Kan ik de verschillende producten ook combineren?

Kort en krachtig: ja! Combineren is zelfs aan te bevelen, want Modern Werken, beheer en uitrol via Zero Touch en optimale veiligheid met Zero Trust zorgt voor de beste werkervaring die je jouw medewerkers kan bieden op dit moment.

Moet ik nieuwe computers kopen om gebruik te kunnen maken van Zero Touch?

Nee hoor. Je bestaande computers zijn natuurlijk gewoon te gebruiken en kunnen we voorzien alle technieken om optimaal gebruik te maken van Zero Touch en het beheer door onze specialisten. De devices moeten uiteraard niet al te oud zijn want Windows 10 is een must om gebruik te kunnen maken van Zero Touch.

Een andere vraag? Wij denken graag mee!

Deze bedrijven gingen je voor.

Bekijk wat wij voor andere slimme organisaties hebben gedaan

Mostware

Mostware