22 oktober 2018

4

De moderne werkplek voor de zorg, wat is dat nou precies?

Een moderne werkplek draagt eraan bij dat je beter, efficiënter en veiliger kunt samenwerken. Overal en – als je dat wilt – altijd. Dus ook in de zorg. Op die manier hou je meer tijd over voor wat je graag doet: het verlenen van zorg. Hoe ziet volgens ons die moderne werkplek in de tweedelijnszorg eruit? We nemen je mee.

Waar komen we vandaan?

In het verleden, en bij jou misschien ook nog wel vandaag, werkten we met bestanden op een fileserver, in een netwerkmap of op de G:-, H:- of S:-schijf. Die bestanden wisselden we uit via talloze e-mails waardoor niemand op een gegeven moment meer wist wat de meest recente versie was en, nog erger, wat de juiste versie was. Het applicatielandschap was versnipperd. Samenwerking vond plaats via mail, Whatsapp, Messenger, Dropbox of eigen applicaties. En informatie werd veelal analoog – lees: op papier – uitgewisseld.

Organisatorische veranderingen vragen om anders werken

De wereld van de zorg verandert. We gaan steeds vaker werken in teamverband en in afdelingsoverschrijdende projecten. Er komt meer samenhang tussen de onderdelen in een organisatie en de leiderschapsstijl verandert. Zelfsturende en zelfredzame teams worden steeds gebruikelijker.

Jouw gemak en werkplezier centraal

Zou het niet fijn zijn als we altijd en overal de beschikking hebben over de juiste informatie en communicatiemogelijkheden om ons werk op een leuke en efficiënte manier te doen? Dat is wat wij bedoelen met de moderne werkplek! Jouw gemak en werkplezier staan centraal. Zo kun je altijd, overal en vanaf elk apparaat werken, op een slimme manier met je collega’s communiceren en samenwerken en dat terwijl je gegevens altijd veilig zijn. Met behulp van een voor jouw organisatie specifieke productiviteitsapp beperken we bijvoorbeeld de papierstroom drastisch, maken we de manier van rapporteren een stuk eenvoudiger en pakken we de ‘overtypecultuur’ met bijbehorende fouten en vertraging aan. Een stuk productiever, nietwaar?

Moderne werkplek ‘the MostWare way’

Wij weten dat geen organisatie in de zorg gelijk is. GGD’s, psychologische zorg, jeugdzorg, thuiszorg of kinderopvang; elke organisatie heeft z’n eigen processen, werkwijzen en unieke eigenschappen. Voor wij aan de slag gaan dompelen we ons onder in jouw organisatie door middel van interviews en meeloopdagen in verschillende lagen van de organisatie. We kijken heel goed naar wat het beste past bij jouw organisatie en kiezen de juiste producten. Simpelweg alles aanzetten wat bijvoorbeeld Office 365 biedt, is niet onze manier van werken. Waar mogelijk nemen we je bestaande applicaties over in de moderne werkplek en zorgen we dat de bestanden van de oude fileserver veilig en goed vindbaar zijn in de nieuwe omgeving. Zo verzekeren we dat elke organisatie zijn eigen unieke moderne werkplek krijgt. En door middel van gebruikersfilmpjes, trainingen en train-the-trainersessies zorgen we dat de adoptie onder je gebruikers optimaal is. Pas als je gebruikers blij zijn, kunnen wij het ook zijn!

Nieuwsgierig?

Benieuwd of een modern werkplek iets is voor jouw zorgorganisatie? We kijken graag met je mee! Je bent natuurlijk altijd welkom voor een kop koffie, want onze partnerschap begint bij een goed gesprek. Bel even naar 071-5791010 of chat met ons via de website, dan plannen we een afspraak!

Wil je eerst nog meer weten over de moderne werkplek? Bekijk dan onze webinar waarin Dennis Schellekens en Alex Oosterom je meenemen in de moderne werkplek zoals wij die voor ogen hebben.

Martijn

Technisch Accountmanager

Kan ik je helpen?

Martijn

Technisch Accountmanager

Neem vrijblijvend contact op

Wij vertellen je graag meer.

Deel deze case

Leuk om te laten zien, maak je vrienden mee!

Wil jij veiliger, maar vooral ook slimmer werken?

Ontvang als eerste onze tweewekelijkse tips over de moderne werkplek, slimme data en veiligheid

E-mailadres


Ook leuk om te lezen!

Wij maken veel mee en kunnen het niet laten om het met jullie te delen. De blogs hieronder zijn dan ook met liefde en kennis geschreven. Kies er een uit en geniet ervan.

De digitale generatiekloof gedicht

#generatiekloof

3

Inspireer jij je medewerkers? Een wake up call!

#betrokkenheid #leiderschap

2

Hoe modern is jouw werkplek?

#moderne werkplek

4

Mostware

Mostware

Deze website gebruikt cookies om je de beste ervaring te geven. Zie ons privacystatement voor meer informatie.