Whitepaper: In 12 stappen efficiënter produceren

Whitepaper

12 mei 2023

Leestijd: 3 minuten leestijd

Blog

Zijn de medewerkers op de productievloer van jouw bedrijf al digitaal aangesloten? Zo niet, dan loop je grote productiviteitskansen mis. Privé en op ons werk communiceren we ons digitaal een slag in de rondte. Niet omdat we dat moeten, maar omdat we daarmee veel efficiënter kunnen samenwerken. Door medewerkers op de productievloer te voorzien van de juiste tools, kun je als bedrijf meer doen in minder tijd en met minder mensen.

In dit paper lees je hoe je meer uit meer uit medewerkers haalt, zoals:

Stap 1: Maak productiewerkers echt onderdeel van de organisatie

We zien vaak een grote kloof tussen het hoofdkantoor en de werkvloer in de maakindustrie. Op kantoor heeft iedereen een e-mailadres. Op de werkvloer werkt iedereen met zijn handen en heeft men dus geen mailadres nodig, was de gedachte. Hierdoor zijn en voelen productiemedewerkers zich vaak minder betrokken bij het bedrijf.

Stap 2: Maak alle medewerkers lid van het communicatieplatform

Eenmaal aangesloten op de bedrijfscommunicatie, gaat een wereld open aan efficiëntievoordelen. Productiemedewerkers zien en horen wat beter kan op de productievloer. In deze whitepaper lees je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Stap 3: Maak een einde aan schaduw-IT

Door iedereen op de werkvloer uit te rusten met de juiste tools, kunnen ze sneller belangrijke informatie vinden en delen. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat ze buiten het zicht van het bedrijf met allerlei apps gaan samenwerken. Vaak doen ze dat al in talloze appgroepjes. Daar schuilen grote gevaren in. In dit stappenplan vertellen we hoe je direct een einde maat aan schaduw-it.

Ben je benieuwd hoe je deze punten omzet in actie én wat de overige stappen zijn? Download dan deze whitepaper.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager