Moderne werkplekken, slimme inzichten en fijne partnerschappen.

Blogs

2 januari 2019

Leestijd: 5 minuten leestijd

Blog

Welkom in 2019! Ik hoop dat iedereen de feestdagen heeft kunnen doorbrengen met dierbaren en geliefden en heeft kunnen genieten van wat vrije tijd. Ik heb heerlijke feestdagen gehad en heb met veel zin het nieuwe jaar welkom geheten.

Een jaar vol echte partnerschappen

Maar voor ik op de zaken vooruitloop, blik ik graag nog even terug. 2018 was voor ons een succesvol jaar waarin we onze klanten en relaties op een nieuwe manier hebben weten te inspireren. Met bijvoorbeeld onze klantontbijten en kennissessies over slimme data en veiligheid hebben we onderstreept dat we onze rol serieus nemen en dat we graag uit de rol van leverancier stappen en een echt partnerschap aangaan. We hebben gezien dat moderne cloudtechnologie ons steeds beter in staat stelt om oplossingen te bieden die in het verleden alleen binnen handbereik van de grote bedrijven lagen. Oplossingen zoals de moderne werkplek en slimme inzichten op basis van eigen bedrijfsdata waren nog niet eens zo lang geleden budgettair gezien onbereikbaar voor het mkb. Het is een grote stap vooruit dat we ook het mkb nu kunnen bedienen met dergelijke diensten.

Trots op onze multidisciplinaire teams

Ik kijk met trots terug op het feit dat onze consultancy- en technische afdelingen erin zijn geslaagd beter te gaan samenwerken. Dit doen we in multidisciplinaire teams. Hierdoor sluit de techniek nog beter aan bij jouw organisatie: zo hebben we van 1 + 1 echt 3 weten te maken en kunnen we met IT nog beter inspireren om zo de werkdag slimmer en leuker te maken.

Nieuwe huisstijl en nieuwe website

Bij een bedrijf dat zich zo ontwikkelt, hoort ook een nieuwe website. Behalve de opgefriste huisstijl, is onze website ook steeds meer een etalage voor onze diensten en producten. En bestaande klanten hebben meegewerkt om succesverhalen te verspreiden via de site. Bedankt daarvoor!

Nederland (en MostWare) Rookvrij

Ons partnerschap met Alliantie Nederland Rookvrij vindt weliswaar zijn oorsprong in 2017, maar het heeft in het afgelopen jaar pas echt z’n beslag gekregen. Deze match heeft ervoor gezorgd dat we na een aantal jaar zoeken een invulling van het begrip ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ hebben gevonden die echt bij ons past. En MostWare mag zich mede hierdoor ook een Rookvrij Bedrijf noemen! Ons partnerschap zal in 2019 nog verder vorm krijgen.

Versterking in de directie

Onze ambitie voor 2019 is om nog meer de rol van bedrijfsadviseur, trusted advisor, op ons te nemen. Deze ambitie hebben we in december 2018 ingezet met de komst van onze operationeel directeur Marcel Jaspers. Vanuit de constateringen in het klanttevredenheidsonderzoek dat we afgelopen jaar voor het eerst organiseerden, gaat hij aan de slag om onze organisatie nog verder te verbeteren. Dit gaat hij doen door nog meer aandacht te geven aan kwaliteit, zodat onze service naar een nog hoger niveau gebracht wordt. Op die manier zorgen we ervoor, dat onze groei leidt tot een hogere klanttevredenheid. Door ook onze eigen werkdag slimmer en leuker te maken kunnen we jou nog beter bedienen.

Een nieuw jaar vol inspiratie gewenst

We kijken uit naar een nieuw jaar vol inspiratie en mooie samenwerkingen. Zit je al vol nieuwe ideeën en wil je daar eens over sparren? Neem gerust contact met me op.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager