Kom naar het MostWare security-ontbijt!

Blogs

1 november 2018

Leestijd: 4 minuten leestijd

Blog

Staat veiligheid hoog op de agenda? Wil je van Fox-IT horen hoe geraffineerd hackpogingen en andere aanvallen op IT-omgevingen zijn op dit moment en wil je in persoonlijke breakout-sessies van onze specialisten leren wat je er aan kunt doen? Dan nodigen we je graag uit voor ons klantontbijt ”De volgende stap in security: Laagdrempelige oplossingen met maximaal effect”.

MostWare organiseert voor haar klanten een ontbijt over veiligheid. In één ochtend word je door experts van MostWare en Fox-IT op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom veiligheid en hoe je met eenvoudige maatregelen grote stappen kan zetten in de veiligheid van jouw IT-omgeving.

Veiligheid gaat namelijk veel verder dan het beschermen van gegevens en zorgen voor een betrouwbare infrastructuur. Veiligheid gaat over de kern van je bedrijf. Het gaat over bedrijfsprocessen, menselijk gedrag, technologie en wetgeving.
MostWare snapt dat als geen ander. Door ons te richten op het totale plaatje, afgestemd op de situatie van jouw bedrijf zorgen we ervoor dat je een stuk minder kwetsbaar bent. Zodat je altijd weer door kunt, wat er ook gebeurt.

Planning Evenement:

  • 08:00 Ontbijt, ontvangst en welkom
  • 08:45 Start sessies
  • 10:30 Koffie, netwerken en uitloop

Willem Zeeman Forensic IT Expert bij Fox-IT:
Willem neemt je mee in de laatste trends en dreigingen. Wat ziet Fox-IT als één van de grootste cyberbeveiligingsbedrijven in Europa elke dag gebeuren en hoe kan je wapenen tegen deze dreigingen?

Breakout-sessies

  1. Marc Both Business consultant bij MostWare: Veilig e-mailen is de trend van dit moment. Ook Microsoft heeft een oplossing die direct in Office 365 is verwerkt. Hoe werkt het en hoe kan ik dit in mijn organisatie goed gebruiken?
  2. Rogier Belt Systeembeheerder bij MostWare: two-factor authentication (2FA) en single sign-on (SSO). Twee veelgebruikte termen, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit, is het makkelijk in gebruik en wat heb ik er aan?
  3. Hugo Koren Systeembeheerder bij MostWare: Veilig gebruik van internet. Zowel op kantoor als onderweg met technieken zoals Cisco AnyConnect en slimme firewalls.

Praktische informatie

  • Datum evenement: 21 november 2018
  • Tijd evenement: 08:00 tot 10:30
  • Adres evenement: van der Helmlaan 1a, 2321EA Leiden
  • Kosten: Gratis, inclusief uitgebreid ontbijt

Onze capaciteit is beperkt. Wij willen voorkomen dat we je moeten teleurstellen. Daarom vragen wij je om snel in te schrijven, wij accepteren maximaal 2 personen per organisatie. 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager