Inspireren en laten inspireren; MostWare op Microsoft Inspire 2018 in Las Vegas

Blogs

16 juli 2018

Leestijd: 2 minuten leestijd

Blog

Onze missie is inspireren met IT. Dus wat is er mooier dan in het vliegtuig te stappen om een verse portie inspiratie op te halen in Las Vegas? Bij de jaarlijkse Microsoft Inspire Conference, welteverstaan.

Sessies en Corenotes

Allereerst de sessies en Corenotes. Dit jaar zijn de sessies gericht op technologie: data en AI, moderne werkplek, zakelijke apps, cloud-applicaties en nog veel meer. Maar er zijn ook sessies over bijvoorbeeld zakelijk leiderschap en samenwerken met Microsoft. Tijdens de Corenotes (a.k.a. keynotes) krijgen we van de top van Microsoft te horen over hun visie; superindrukwekkend in zo’n megagroot stadion.

Ontmoeting met andere partners

En dan natuurlijk de andere Microsoft-partners die je spreekt en die je ontmoet in het Holland House. Het leuke is dat je daar geen concurrenten van elkaar bent, maar gezamenlijk bespreekt voor welke uitdagingen we staan. Hoe kijkt een ander naar de toekomst? Uiteindelijk nemen we dat weer mee terug naar huis om onze collega’s en onze klanten te inspireren.

Volg ons op YouTube

Maar eerst gaan we vloggen. Elke dag eentje, met allerlei indrukken van de Corenotes, het Holland House, van de zakelijke zaken tot de biertjes. Abonneer je op ons YouTube-kanaal en ontvang elke dag een inspirerende vlog en voor nu kan je er alvast drie gelijk terugkijken!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager