Iedereen is goed in IT-beheer

Blogs

5 oktober 2022

Leestijd: 5 minuten leestijd

Blog

IT-beheer is vandaag de dag op elke straathoek verkrijgbaar. Het is de basis van iedere IT-omgeving. Meer dan dat is het ook niet. Het zorgt dat je IT-omgeving niet slechter wordt, maar beter wordt het er ook niet van. Als je daar voldoende aan hebt, in een wereld die in een rap tempo doordraait, dan moet je ons vooral niet bellen. Wil je altijd, aantoonbaar en volledig in control zijn dan heb je meer nodig dan alleen beheer.

Digitale sprong van zeven jaar

De wereld verandert in een razend tempo. Alles groeit door, je bedrijf, je mensen, maar hoe staat het met je IT-omgeving? Uit onderzoek door McKinsey blijkt dat de coronapandemie de digitale transformatie heeft versneld met zeven jaar. Als je alleen aan IT-beheer doet, betekent dat dus dat je virtueel gezien een omgeving in stand houdt die minimaal zeven jaar oud is. Als je daar tevreden mee bent, dan is dat natuurlijk prima. Maar voor je het weet, ben je het slome jongetje van de klas. Ook dan heb je onderhoud nodig, maar of je daar ver mee komt, dat is de vraag.

IT als businessversneller

Wil je altijd aantoonbaar in control zijn en IT inzetten om jouw business optimaal te ondersteunen, dan heb je meer nodig dan alleen beheer. Daar is een partner voor nodig die zorgt dat jouw IT-omgeving weer gaat bijdragen aan je langetermijnstrategie. Dat begint inderdaad met IT-beheer, maar wat ons betreft is dat vandaag de dag niet meer dan een commodity. Pas als je daar bouwstenen aan toevoegt – zoals het monitoren en beheren van de infrastructuur, een 24/7 servicedesk, werkplekondersteuning, securityoptimalisatie, back-up en recovery – dan wordt IT een echte businessversneller, een middel om jouw ambities te ondersteunen en je doelen te realiseren. Dan wordt jouw IT ineens die vrolijke tempomaker voor jouw  organisatie waar je blij van wordt. Laat dat nou precies zijn waar onze superpower zit.

Zorgen voor alle onderdelen van de keten

IT-beheer, dat is kan elk IT-bedrijf voor je doen, dat is geen rocketscience. Pas door strak IT-beheer te combineren met goede security, een eigen leerplatform en jouw eigen IT-businessstrateeg, blijven alle onderdelen van de keten probleemloos en in onderlinge samenhang functioneren. Vandaag, morgen en in de toekomst. Heb je een eigen IT-beheerder of zelfs een heel IT-team in huis of heb je je IT-beheer uitbesteed aan een partij waar je tevreden over bent? Geen probleem. Door goed te overleggen en te monitoren, kunnen we je ook dan helpen je IT in te zetten als businessversneller.

De MostWare IT Standaard

Bij MostWare hanteren we de MostWare IT Standaard (MITS), een soort Managed Services 2.0. Hiermee krijg je meer grip op de complexe keten van schakels in je IT-omgeving én creëer je samen met ons een roadmap richting een digitale transformatie die je organisatie een positieve boost in de juiste richting geeft. Om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst richten we ons bij MostWare op vier succesfactoren:

  • De basis: het IT-beheer
  • De sleutel naar succes: jouw eigen IT Business Strateeg
  • Een absolute must-have: security
  • Het geheime wapen: blijven leren

Deze vier onderdelen vormen samen ons MITS-programma. Managed Services, maar dan slimmer, beter en leuker. IT-beheer is slechts de basis. Een hele goede basis, dat natuurlijk wel, maar wat daarna komt is een stuk interessanter. Zodra de basis op orde is, gaan we namelijk pas echt meters maken. Zo toveren we jouw IT-omgeving om in een businessversneller. Ook jouw business versnellen met IT? Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager