Geef je groei een boost met persoonlijke aandacht in IT

Blogs

6 september 2023

Leestijd: 8 minuten leestijd

Blog

Geef je groei een boost met persoonlijke aandacht in IT

In de hedendaagse bedrijfswereld maakt technologie het verschil tussen vooruitgaan of stagneren. Het stroomlijnt processen, maakt samenwerken gemakkelijker en kan zelfs nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk maken. Echter, nog steeds wordt IT vaak gezien als een noodzakelijke uitgave in plaats van een kans op groei en efficiëntie. Om dit idee te veranderen, heb je een IT-partner nodig die persoonlijke aandacht biedt. In deze blog vertelt Dennis Schellekens, brand manager bij MostWare, wat dat precies inhoudt en het je organisatie verder helpt.

Persoonlijke aandacht

Elke organisatie is uniek, met eigen doelen, uitdagingen en behoeften. Als CEO begrijp je als geen ander dat het cruciaal is om de juiste strategische beslissingen te nemen als het gaat om IT-investeringen. Daarom is een IT-partner die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan van onschatbare waarde. En dat begrijpen wij dan weer heel goed. Sterker nog, als je ons uitnodigt op een borrel, moet je uitkijken wat je vertelt. Voor je het weet heeft mijn collega met het stokstaartjesbrein – bijna – alles opgeschreven…

Succes voor management én medewerkers

Maar daar blijft het niet bij. Wij communiceren niet alleen met het management, dat zou een te beperkt beeld geven. We vragen ook de individuele medewerkers hoe succes er voor hen uitziet. Doordat we het op die manier heel persoonlijk maken, is er altijd wel iemand die ons aan het denken zet. Zien we tickets die extra aandacht vereisen, zoals een ontevreden medewerker of een onverwachte situatie, dan duiken we daar ook in. Zo werken we niet alleen aan ons serviceniveau, maar tegelijkertijd aan een sterkere band met de medewerkers, ongeacht hun positie. Dat geeft ons de kans om als IT-partner nog waardevoller te zijn en echt bij te dragen aan jouw succes.

Optimaliseer je IT-investeringen met je eigen specialisten

Bij ons krijg je niet alleen persoonlijke aandacht op een borrel of aan de directietafel, maar elke dag opnieuw, in elke laag van de organisatie. Met ons unieke MITS-programma krijg je je eigen, vaste specialisten: een IT Business Strateeg, een IT Architect en een Security Officer. Zij weten alles van jouw organisatie, jullie doelen en de bedrijfsstrategie en voelen haarfijn aan wat jullie belangrijk vinden. Zo zorgen we ervoor dat onze dienstverlening in dienst staat van jouw succes.

Automatiseer routinetaken

Wie aan het roer staat van een onderneming heeft productiviteit en kostenefficiëntie hoog in het vaandel staan. Daarom is het belangrijk dat je organisatie zo min mogelijk tijd en middelen verspilt aan repetitieve taken. Een IT-partner die jouw bedrijf van binnen en van buiten kent, kan routinetaken identificeren die geautomatiseerd kunnen worden. Dit ontlast jou en je team van repetitieve en tijdrovende taken, waardoor jullie meer tijd hebben voor strategisch en waardevoller werk.

Naadloze integraties

Natuurlijk is het ook belangrijk dat je organisatie soepel en efficiënt functioneert. Een IT-partner die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan, begrijpt hoe belangrijk naadloze integraties tussen verschillende applicaties en systemen voor jouw organisatie zijn. Dit zorgt dat bedrijfsprocessen optimaal op elkaar aansluiten, draagt bij aan een betere datastroom én dat verhoogt de efficiëntie.

Onderbouwde besluitvorming

Als CEO draag je de verantwoordelijkheid voor het nemen van weloverwogen beslissingen die de koers van je organisatie bepalen. Een IT-partner die op strategisch niveau met je mee kan denken, zorgt dat je over een strategische roadmap beschikt, zodat je klaar bent voor de toekomst. Om die roadmap goed te kunnen volgen, wil je beslissingen op basis van data kunnen nemen. Door toegang te hebben tot kwalitatief goede gegevens en diepgaande analyses, kun je de efficiëntie van je organisatie verbeteren en je strategische doelen bereiken. Ook daar helpt een strategische IT-partner je mee.

Bescherm je bedrijf met verhoogde beveiliging

In de moderne digitale wereld zijn risico’s onvermijdelijk, en je bent je als CEO bewust van de mogelijke gevolgen van een cyberincident. Beveiligingsproblemen kunnen leiden tot kostbare downtime en imagoschade, wat een grote impact kan hebben op je organisatie. Daarom is het essentieel om samen te werken met een IT-partner die jouw zorgen begrijpt. Een IT-partner met de juiste expertise kan proactief en op maat gemaakte beveiligingsstrategieën ontwikkelen die de continuïteit van jouw bedrijf waarborgen en risico’s en schade minimaliseren. Een geavanceerde beveiligingsaanpak brengt je de broodnodige gemoedsrust.

IT voor groei en efficiëntie

Technologie en IT zijn niet langer een noodzakelijke kostenpost, maar krachtige hulpmiddelen die je organisatie kunnen laten groeien en efficiënter kunnen maken. Het is daarom tijd om je kijk op IT te herzien en een IT-partner te kiezen die persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Door te kiezen voor een persoonlijke benadering van IT, creëer je een integraal onderdeel van je organisatie dat je helpt om je bedrijfsdoelen te bereiken en de concurrentie voor te blijven.

De MostWare IT Standaard

Bij MostWare hanteren we de MostWare IT Standaard (MITS), een soort Managed Services 2.0. Hiermee krijg je meer grip op de complexe keten van schakels in je IT-omgeving én creëer je samen met ons een roadmap richting een digitale transformatie die je organisatie een positieve boost in de juiste richting geeft. Om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst richten we ons bij MostWare op vier succesfactoren:

Deze vier onderdelen vormen samen ons MITS-programma. Managed Services, maar dan slimmer, beter en leuker. IT-beheer is slechts de basis. Een hele goede basis, dat natuurlijk wel, maar wat daarna komt is een stuk interessanter. Zodra de basis op orde is, gaan we namelijk pas echt meters maken. Om jouw IT-omgeving om te toveren in een businessversneller. Ook jouw business versnellen met IT? Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager