Stimuleer je bedrijfscultuur met moderne technologieën

Blogs

29 augustus 2023

Leestijd: 5 minuten leestijd

Blog

Als CEO van een groeiende organisatie weet je natuurlijk allang hoeveel impact technologie kan hebben op je bedrijfsvoering. Maar moderne technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), kunnen ook de cultuur binnen je bedrijf positief beïnvloeden. In deze blog vertelt Dennis Schellekens, brand manager bij MostWare, hoe technologieën zoals AI, ChatGPT en Copilot je bedrijfscultuur een flinke oppepper kunnen geven.

Efficiëntie en betrokkenheid

Een van de belangrijkste manieren waarop moderne technologieën een organisatie kunnen ondersteunen, is door het verbeteren van efficiëntie en betrokkenheid. Als je AI inzet om repetitieve taken te automatiseren, kan jouw team zich concentreren op de complexere en leukere vraagstukken. Zo kun je een geavanceerd taalmodel als ChatGPT gebruiken bij automatisch genereren van e-mails of het beantwoorden van veelgestelde vragen. Bovendien kan je later dit jaar ook Microsofts AI-gestuurde assistent Copilot e-mails laten schrijven, presentaties laten maken of suggesties voor formules doen. Copilot wordt ingebouwd in alle Microsoft 365-apps, zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams. En dan is er ook nog Microsoft Bing Chat Enterprise, een met AI aangedreven chat voor zakelijk gebruik, inclusief commerciële gegevensbescherming.

Ondersteuning van je bedrijfscultuur

Onze nieuwe virtuele medewerker kan nog veel meer. AI kan namelijk ook een belangrijke rol spelen bij het positief ondersteunen van je bedrijfscultuur. Interne communicatietools kunnen worden verrijkt met AI om zo als virtuele assistenten op te treden. Op die manier kan het medewerkers helpen bij het beantwoorden van vragen, het verzamelen van bedrijfsinformatie of het plannen van vergaderingen. Zo bevordert het de samenwerking binnen je team en ontstaat er een cultuur waarin medewerkers zich gesteund en gewaardeerd voelen.

Transparantie en besluitvorming

Moderne technologieën kunnen jouw organisatie ook ondersteunen als het gaat om transparantie en besluitvorming. Door een dashboard dat data verzamelt en analyseert – variërend van salesdata tot gegevens over klanttevredenheid –, te delen met je team, heeft iedereen toegang tot dezelfde informatie. Dat stimuleert een cultuur van openheid en samenwerking. Bovendien kan kunstmatige intelligentie helpen bij het identificeren van trends en patronen die jij en je medewerkers misschien over het hoofd zien. Deze waardevolle inzichten stellen je in staat om betere strategische beslissingen te nemen, waardoor je bedrijf een voorsprong krijgt op de concurrentie.

Haal het meeste uit AI met MostWare

Bij MostWare omarmen we de kracht van nieuwe technologieën en we staan te popelen om anderen te helpen hetzelfde te doen. We zijn er om organisaties zoals die van jou te helpen. We helpen je graag AI zo in te zetten dat het bijdraagt aan een bloeiende bedrijfscultuur waarin innovatie en groei hand in hand gaan. Natuurlijk doen we dat op zo’n manier dat al jouw data veilig zijn en je bedrijf en netwerk niet verlaten. Ben jij er klaar voor?

De MostWare IT Standaard

Onze MostWare IT Standaard (MITS) is een soort Managed Services 2.0. MITS geeft je meer grip op de complexe keten van schakels in je IT-omgeving. Samen creëren we een roadmap richting een digitale transformatie die je organisatie een positieve boost in de juiste richting geeft. Om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst richten we ons bij MostWare op vier succesfactoren:

Deze vier onderdelen vormen samen ons MITS-programma. Managed Services, maar dan slimmer, beter en leuker. IT-beheer is slechts de basis. Een hele goede basis, dat natuurlijk wel, maar wat daarna komt is een stuk interessanter. Zodra de basis op orde is, gaan we namelijk pas echt meters maken. Zo toveren we jouw IT-omgeving om in een businessversneller. Ook jouw business versnellen met IT? Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen regelen?

Dit is Dennis, hij adviseert je graag. Neem vrijblijvend contact op!
Dennis

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager