23 november 2016

2

Alle medewerkers op schrijftraining!

Gastblog van Suzanne Meijles van Protaal:

Het hele bedrijf op schrijftraining, dat kom ik niet vaak tegen. Maar vorige maand gebeurde het. Toen verzorgde ik twee workshops bij MostWare, een bedrijf dat allemaal slimme dingen doet met IT. De ene workshop ging over ‘Vautloos Nederlands’, de andere over ‘Klantgericht en commercieel schrijven’. MostWare ziet de training als een kans om klanten en prospects meer te binden door slimmer te schrijven.

Hun motto is ‘jij, slim en leuk’. Nou, dat maken ze waar. Tijdens de tweede workshop bleek dat ze elkaar al continu feedback gaven op dingen die ze in de eerste workshop hadden geleerd. Het is echt cultuur bij hen dat ze elkaar op een positieve manier scherp houden. Ook kwamen ze in de tweede workshop met gerichte vragen die ze tegenkwamen in hun werk.

Patricia Jense, HR manager: We vinden intrinsieke motivatie bij MostWare heel belangrijk. Doordat alle medewerkers aan deze workshops hebben deelgenomen, merk je dat de behandelde onderwerpen leven. In de workshops hebben we praktische handvatten ontvangen waarmee we effectief, klantgericht en commercieel kunnen schrijven met minder fouten. Een aanrader!

Mijn werk als schrijftrainer is leuker met gemotiveerde mensen. Deelnemers die hoge verwachtingen hebben van een training, maken een training zinvoller. Dat maakte de training bij MostWare ook voor mij een echt feestje.

Suzanne Meijles is …
een enthousiaste taalnerd en eigenaar van ProTaal. Neerlandica en psycholoog met een passie voor geschreven woorden. Sinds 1997 geeft zij schrijftrainingen aan professionals binnen kennisintensieve organisaties. Er schuilt een juf in haar, maar wel een die je laat huppelen voordat je begint met een tekst. Meer dan 2000 mensen zijn geabonneerd op haar maandelijkse artikel waarin ze adviezen geeft over overtuigend schrijven. 
www.protaal.nl
010 – 465 77 75

Patricia

HR Manager

Kan ik je helpen?

Patricia

HR Manager

Neem vrijblijvend contact op

Wij vertellen je graag meer.

Deel deze case

Leuk om te laten zien, maak je vrienden mee!

Wil jij veiliger, maar vooral ook slimmer werken?

Ontvang als eerste onze tweewekelijkse tips over de moderne werkplek, slimme data en veiligheid

E-mailadres


Ook leuk om te lezen!

Wij maken veel mee en kunnen het niet laten om het met jullie te delen. De blogs hieronder zijn dan ook met liefde en kennis geschreven. Kies er een uit en geniet ervan.

Mostware

Mostware