Teams Turbo Training

Staat Microsoft Teams aan of wil je Microsoft Teams aan gaan zetten? Doe de live snelcursus Microsoft Teams door een trainer van MostWare en ontvang na de training 12 maanden toegang tot het MostWare leerplatform. Zo blijf je ook ondanks de afstand het meest halen uit jouw werkdag.

Dennis Schellekens

Brand Manager

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Dennis Schellekens

Brand Manager

Spoedcursus online contact houden en samenwerken met Microsoft Teams

Nu thuiswerken de nieuwe norm is versnellen veel organisaties de gang naar een platform zoals Microsoft Teams. Het samenwerkingsplatform van Microsoft vol met mogelijkheden en kansen om productief te zijn op elke plek met internet en een device als een computer, telefoon of tablet. Tegelijkertijd zien we ook dat door deze versnelling de medewerkers begrijpelijkerwijs niet klaar zijn voor een plotselinge instap op Microsoft Teams. Het volgen van een Microsoft Teams Turbo Training in combinatie met het MostWare leerplatform zorgt voor de juiste handvatten om goed te kunnen samenwerken, productief te blijven en ondanks fysieke afstand met elkaar verbonden te blijven.

Wat kun je verwachten van de spoedcursus

Jij krijgt met je collega’s een online spoedcursus Microsoft Teams gegeven door een trainer van MostWare waarin de deelnemers leren om de basisvaardigheden toe te passen van het online samenwerken en contact houden gebruikmakend van Microsoft Teams.

Deelnemers van de spoedcursus krijgen toegang tot een live-event via een speciale link. De cursus kan in elke browser en op elk apparaat bekeken worden.
Teams hoeft hiervoor (nog) niet geïnstalleerd te zijn. De cursus wordt op verschillende momenten gegeven, zodat iedereen de training kan volgen. In de online training worden de belangrijkste vaardigheden van Microsoft Teams toegelicht en voorgedaan. De trainer volgt hierbij een overzichtelijke snelstart-handleiding met afbeeldingen en duidelijke toelichtingen. Tijdens de training kunnen de deelnemers vragen live stellen aan de trainer. Relevante vragen voor de groep worden tijdens het event gelijk behandeld. Overige vragen worden na afloop beantwoord.

De volgende onderwerpen worden behandeld tijdens de training:

 • Aanmelden en werken in Teams via de webbrowser, op mobiel en desktop
 • Communicatie via chat, bellen en video. Zowel 1:1 als in een vergadering
 • Creëren van een Team met kanalen en deelnemers
 • Plaatsen, bewerken en delen van bestanden in Teams en kanalen
 • Je beschikbaarheid instellen en inzien van collega’s
 • Een (video)vergadering plannen, starten en beheren
 • Gesprekken voeren in kanalen en het verschil tussen gesprekken in kanalen en algemene chat
 • Tabbladen toevoegen in kanalen
 • Zoeken en vinden in Microsoft Teams

Modern werken? Ten Brinke waagde de sprong
Een stijlvolle, groene werkomgeving hadden ze al bij Ten Brinke Interieurbeplanting. Zij leveren en onderhouden

Lees hoe dat ging

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging

Zorgeloos werken met Microsoft 365 voor de NSOB
Een verouderde serverinfrastructuur vervangen is geen project dat je ‘er even bij doet’. Zeker niet

Lees hoe dat ging

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging

Kom met ons in contact

Op ons algemene nummer
+31 (0)71 579 10 10
Of direct naar de helpdesk
+31 (0)71 579 10 15

Supportvraag? Maak een ticket aan of bekijk de status van je ticket op onze portal mijnmostware.nl

Marc Both

Specialist Informatiebeveiliging

Wat kan en krijg je na de spoedcursus
Na afloop wordt de snelstart-handleiding van Microsoft Teams in PDF-vorm beschikbaar gesteld aan alle deelnemers. Wij begrijpen dat een relatief korte training pas het begin is om alles goed onder de knie te krijgen. Daarom krijgen de deelnemers een jaar toegang tot het MostWare Leerplatform met daarop instructievideo’s van alle belangrijke handelingen uit de spoedcursus Microsoft Teams. Naast de video’s over Teams, staat het platform vol met vele honderden andere leerzame video’s over het werken met Office 365.

MostWare leerplatform
Met eenvoudige, duidelijke animatievideo’s helpen wij je op weg met Microsoft Teams. Na de training is het leerplatform beschikbaar voor de deelnemers en zijn alle onderwerpen uit de training terug te vinden. Ook de functies voor experts zijn hier terug te vinden samen met andere onderdelen van Microsoft 365.

Wanneer vindt de cursus Microsoft Teams plaats
Wij organiseren meerdere trainingsmomenten per dag waarop ingeschreven kan worden. Dit zal zowel overdag plaatsvinden als s ’avonds. In overleg zijn ook specifieke afspraken te maken voor het plannen van sessies voor 10 of meer deelnemers tegelijk van jouw organisatie.

Ik heb nog geen Microsoft Teams in mijn organisatie
Als er nog geen Teams beschikbaar is in jullie organisatie dan stellen wij voor maximaal 1000 medewerkers 12 maanden lang een Teams licentie beschikbaar.

Investering spoedcursus
De investering voor de spoedcursus bedraagt eenmalig € 95,- per deelnemer met een minimum van 10 deelnemers per organisatie. Dit is inclusief het MostWare leerplatform dat 12 maanden beschikbaar wordt gesteld aan de deelnemers.

Je kan je inschrijven of meer informatie aanvragen via whatsapp +31-850 44 99 22 of de andere contactmogelijkheden op deze pagina. We reageren uiteraard zo snel mogelijk om jou en je collega’s zo snel mogelijk te trainen.

Onze klanten vroegen zich de volgende dingen af, misschien heb jij dezelfde vragen?

 1. Ik heb al een IT-leverancier, moet ik volledig overstappen?

  Je bent uiteraard meer dan welkom als klant voor al jouw IT-beheer, maar je kan ons prima inzetten als de specialist voor een Zero Touchconfiguratie, om het traject naar Modern Werken goed te begeleiden waarin veel aandacht is voor de mens of bijvoorbeeld om alle security-zaken op een onafhankelijke manier goed te regelen.

 2. Hoe zorg ik er voor dat iedereen zo snel mogelijk modern werken in de vingers krijgt zonder dat dit in eerste instantie zorgt voor productiviteitsverlies?

  Met het MostWare Leerplatform wordt iedereen in jouw organisatie een ervaren Microsoft 365 gebruiker. En het mooie is, iedereen doet het op zijn eigen tempo via gepersonaliseerde trainingen en leerpaden!

 3. Heeft elke gebruiker een licentie nodig om te kunnen videovergaderen?

  Niet persé! Het is wel handiger natuurlijk, want dat maakt het gelijk ook mogelijk om in te bellen vanuit huis, andere werkplek of via een mobiel device en eenvoudiger aan de gang te gaan met je eigen bestanden. Maar een licentie per “ruimte” volstaat ook. Zorg voor een vaste computer voorzien van een skype-licentie in elke ruimte waarop de gebruiker kan inloggen en je kan aan de slag